Droogsex

  • #1

    Vandaag heb ik droogsex gehad met mijn vriendin, ik was na een heftige sessie klaargekomen in mijn jogingsbroek, ik had namelijk een onderbroek aan en jogingsbroek. Mijn vriendin alleen een onderbroek. Mijn broek was een heel klein beetje nat zat een klein vlekje op. Alleen ben ik bang dat ze hierdoor zwanger kan raken als dat natte vlekje op haar vagina is geweest af en toe was haar string weggeschoven naar een ander plek waardoor ze bloot was. Tot slot zijn we wat verder gegaan zij heeft mij uiteindelijk gepijpt, waardoor ik weer klaar kwam, ik had me penis vlak daarna schoon gemaakt met een doekje, me handen waren een beetje nat door de sperma, maar gelijk daarna ook mijn handen weer gedroogd. Kort daarna had ik haar weer gevingerd. Is hier een kans van zwangerschap?

    Reageer
    #2

    Zo kan ze niet zwanger raken

    Reageer
    #3

    Bedankt ze heeft ook gezegd dat ze gisteren nog was gaan lekken (ongesteld) zorgt dit er ook voor dat ze niet zwanger kan worden?

    Reageer
    #4

    Zou een morning afther pil handig zijn als ze gisteren nog ongesteld was?

    Reageer
    #5

    Dan kan ze al helemaal niet zwanger worden

    Reageer
    #6

    Een MAP is helemaal nergens voor nodig

    Reageer
Reageer op: Droogsex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief