Zwanger of niet (15 jaar)

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb anderhalf week geleden een soort van ‘seks’ gehad. Ik ben met mijn eikel over de onderbroek van mijn vriendin gegaan en dat deed ik kort (mijn eikel was droog en erna voelde ik geen voorvocht of sperma).

  Verder twijfel ik of ik met een hand van mij die een beetje voorvocht bevatte haar heb gevingerd (net niet bij de g-spot). Dit was een week voor haar menstruatie.

  Ze werd vorig weekend niet ongesteld en heeft de laatste dagen last van stemmingswisselingen, hoofdpijn (en hiervoor veel afscheiding). Haar cyclus is heel regelmatig. Ze denkt dat haar ovulatie nu nog is, maar kan het zijn dat ze zwanger is. We zijn beide 15

  Alvast bedankt,

  Reageer
  #2

  Zo raakt ze toch echt niet zwanger hoor.
  En als ze een regelmatige menstruatie heeft en afgelopen weekend ongesteld had moeten zijn, kan ze nu geen ovulatie hebben. Gezien de klachten die ze heeft denk ik dat haar menstruatie toch op komst is

  Reageer
  #3

  Hallo John,

  Zou het zo kunnen zijn dat ze nu een korte ‘menstruatiepauze’ heeft of dat haar ovulatie nu pas is en dat ze pas over 1/2 weken ongesteld is. We hebben een toetsweek gehad voor we het deden en ze had heel veel stress daarvoor omdat ze niet zo goed ervoor staat. Kan een van de bovenstaande scenarios het geval zijn?

  Alvast bedankt,

  Reageer
  #4

  Dag John,

  Bent u een dokter of een specialist?

  Alvast bedankt,

  Reageer
  #5

  De stress kan wel voor een latere menstruatie zorgen maar doet niks aan de ovulatie
  Ze zou trouwens ook nog helemaal geen zwangerschapssymptomen kunnen hebben

  Reageer
  #6

  Ik ben een zorgprofessional

  Reageer
  #7

  Heel erg bedankt, is er toch een hele kleine kans dat ze zwanger zou kunnen zijn.

  Fijne avond nog gewenst,

  Reageer
  #8

  Zo raakt ze echt niet zwanger hoor

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Stemmingswisselingen kan er mee te maken hebben dat hormoonhuishouding niet in balans is. Een natuurgenezer zou kunnen helpen de boel wat in balans te krijgen, onder andere ook met voedingssupplementen. Dan waarschijnlijk ook minder hoofdpijn.
  Zou wel voorzichtig doen met seks een condoom bij de hand houden. Liever voorkomen dat het toch onbeschermd verder gaat en een morning after pil is niet zo gezond voor je lichaam.

  Reageer
Reageer op: Zwanger of niet (15 jaar)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief