zwanger??? ik???

Online ZorgZus
 • #1

  HELP,

  ik zal nooit naar aanleiding van het stoppen van een menstruatie weten of ik zwanger ben.
  ik word heel onregelmatig ongesteld en voor 2 maanden terug was ik het eindelijk weer na 6 maanden maar nu komt het.

  ik ben eigenlijk aan het afvallen maar dat staat nu een tijdje stil of schommeld heel erg gaat iig niet echt snel wat meer vanaf. maar sinds een klein tijdje heb ik ontzettend veel zin in chocola vooral chocolade ijs en ander lekkers, k heb 2,5 maand terug mijn grote liefde weer gezien hoor er nu niks meer van maar daar mee heb ik sex gehad en niet veilig, nu heb ik ook wel een borderline structuur waardoor ik nog een weens stemmings wisselingen kan hebben maar kom er wel de laatste tijd achter dat ik best wel een kinderwens heb. maar goed ik ben ook erg moe de laatste tijd ookal kom ik wel aan mijn 8 uur slaap heb gister zelfs 10 uur slaap gehad en zat op me werk nog met mijn mond wagenwijd open ๐Ÿ˜‰

  Nu vraag ik me af kan ik uberhaupt zwanger zijn als ik niet ongesteld word of maar eens in het half jaar voordat ik intiem was met die jongen was ik et niet wel een maand en 1 week later.
  door mijn zin in lekkers en mijn moeheid OA. twijfel ik hierover.

  of zit het tussen m'n oren omdat ik wel graag kinderen zou willen en om me heen iedereen net mama is of nu zwanger is.

  graag serieuse reacties

  Reageer
  #2

  Hai, ik begrijp je onzekerheid. Een zwangerschapstest is het enige dat zekerheid kan bieden.

  Reageer
  #3

  ja maar vraag me gewoon af of et zou kunnen ik heb het gevoel dat et tussen me oren zit maar hoop dat hier misschien een dokter kan antwoorden met hoe et precies zit en nadeel met zwangerschaps testen die geven vaak aan dat je dat het beste kan doen wanneer de volgende menstruatie zou moeten zijn en dat is bij mij heel erg de vraag maar goed dat zal ik idd wel moeten doen denk.

  Reageer
  #4

  Je kunt 17 dagen na de onveilige sex testen.
  Je geeft aan dat je 5 weken na intiem te zijn geweest ongesteld bent geworden. Dan kun je er wel vanuit gaan dat je niet zwanger bent, want je eisprong is dan ongeveer 3 weken na de onveilige sex geweest.
  Maar als je twijfelt moet je gewoon een test doen.
  Wachten heeft geen zin want je zou nu dan al zo'n 12 weken zwanger moeten zijn, afgaande op de gegevens die jij aandraagt.

  Reageer
  #5

  nee dan zou ik nu 10 weken zwanger zijn ๐Ÿ˜‰ en ik heb wel eens gelezen over in-nestelings bloed vandaar dat ik twijfel omdat sommige zwanger zijn en toch bloeden en met ongesteldheid is alles zowiezo raar dus bij mij maar ja ik ga wel een test doen en denk dat et tussen me oren zit maar ja je weet nooit dus voor de zekerheid ๐Ÿ˜‰

  Reageer
  #6

  nou ik heb vandaag de predictor gekocht en de test gedaan was ff bang dat ik em misschien ff niet goed uitvoerde maar ja dat geeft die test ook aan.
  maar er verscheen geen streepje in het testresultaat vakje dus niet zwanger gelukkig want ik wil best kinderen hoop ook dat ik ze ooit krijg maar op het moment ben ik er ook helemaal niet klaar voor dus in dat geval ben ik nu echt heel erg opgelucht ๐Ÿ˜‰ en ik ga gewoon door met een vriendin van me steunen die zwanger is en echt zich extreem slecht voelt erger als gemiddeld en dat is iets wat bij mij past met andere mee leven en evt oppassen in de toekomst ๐Ÿ˜‰ maar goed ik wou dus even melden dat de test zei 'niet zwanger'

  Reageer
Reageer op: zwanger??? ik???
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief