Voorvocht

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo ik zit met iets naars in mijn hoofd.
  Mn vriend had voorvocht en ik had het aangeraakt daarna was ik het vergeten en voelde aan mn vagina tussen mn schaamlippen .. Ik las op internet dat het nihil is om zwanger te raken als hij voor het laatst was klaargekomen daarna heeft gedoucht en geplast . Hij was gisteren klaargekomen als laatst en heeft gedoucht en geplast ondetussen . Kan het zijn dat ik me zelf daardoor zwanger raak ?

  Reageer
  #2

  "'Ik las op internet dat het nihil is om zwanger te raken als hij voor het laatst was klaargekomen daarna heeft gedoucht en geplast"" - wat bedoel je hiermee? als je bedoelt dat hij in je klaar is gekomen en daarna heeft gedouchet en geplast dan is er natuurlijk zeker kans dat je bezwangerd kunt worden....als je natuurlijk geen anti-conceptie middelen hebt gebruikt.

   

  Nee je kan niet zwanger raken als je over je vagina heen streelt nadat je "per ongeluk" nog wat lichaamssappen aan je vingers had  .

   

  Reageer
  #3

  Oh nee ik was niet duidelijk genoeg sorry !

  we hebben geen gemeenschap gehad ik ging hem aftrekken maar verder niet klaargekomen we waren gestopt .
  Hij had alleen voorvocht.
  ik had op een topic gelezen dat er bijna geen sperma in voorvocht zit vooral niet als je na het klaarkomen geplast hebt ( hij ging dus gisteren mastruberen ) en dus geen sperma meer overblijft in je urine buisals je hebt geplast .Hoe verre het klopt weet ik niet .

  dus ik hoef me geen zorgen te maken?

  Reageer
Reageer op: Voorvocht
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief