Buikje 14 weken zwanger

  • #1

    Hallo allemaal, ik heb al eerder psyschologische problemen en angststoornissen gehad. Het was een tijde helemaal weg al die problemen maar ik maak te veel zorgen over dat mijn vriendin zwanger zou zijn.

    Ze heeft 2 keer echo onderzoek gehad (op dat moment zou ze 10-11 weken zwanger zijn). Ze had niets aan de dokter gevraagd aan de dokter omdat ze toch niet bang was niet dacht aan zwangerschap. De dokter heeft toen niets gezegd over zwangerschap.

    Het is nu een tijde geweeest en als ze zwanger zou zijn, zou ze dan 14 weken en 4 dagen zwanger zijn. Krijgt een vrouw dan al een klein buikje of kan ze haar baarmoeder voelen?

    Geen rare reacties aub, ik weet dat dit een heel raar vraag is maar toch heb ik die angstproblemen.

    Reageer
    #2

    Je hebt net ook al een vraag daarover gesteld maar daar gaf je andere informatie.
    Dat is natuurlijk niet verstandig, want zo krijg je ook verschillende antwoorden. En dat is dan niet goed voor je angsten. De dokter zou dat met een echo echt wel hebben gezien

    Reageer
Reageer op: Buikje 14 weken zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief