Voorvocht

  • #1

    goedemorgen ,

    Afgslopen dinsdag had ik onbeschermd gemeenschap met m’n verloofde. Hij was niet “ diep “ erin gegaan en hij kwam ook niet klaar maar hij had wel voorvocht. En daarvoor had hij geen zaadlozing gehad , voordat we begonnen was hij even gaan plassen. Ik heb toen de volgende dag geen MAP ingenomen omdat ik dacht dat hij niet is klaargekomen alleen 1 druppel vocht. 2 dagen later hadden we weer onbeschermd seks hij was in mijn gekomen en ook niet zo diep dit keer en kwam toen klaar op mijn buik. En toen namen we de condoom en gingen we daarmee verder.

     

    Toen we seks hadden zat ik in mijn vruchtbare dagen en ik heb op beide dagen geen MAP ingenomen .. Maar ik vind dit best spannend kan het toch raak zijn?

    Reageer
    #2

    die vraag kan niemand zo beantwoorden

    Reageer
    #3

    En waarom? Heb net de Ellaone genomen snel. Hoop dat er niks gebeurd .. mijn eisprong heb ik vrijdag / zaterdag gehad. Kan de MAP de innesteling voorkomen?

    Reageer
    #4

    Omdat niemand in je buik kan  kijken om te zien wat er aan de hand is.

     

    In principe raak je van voorvocht niet zwanger. Maar bij de tweede keer weet ik niet of er sperma in je vagina terecht is gekomen.De Ella-One stelt de eisprong uit maar niet de innesteling of de bevruchting

    Reageer
Reageer op: Voorvocht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief