Massageolie en condoom

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo mensen,

  Twee weken geleden heb ik seks gehad met condoom. Voor het vrijen heb ik haar een massage gegeven over heel haar lichaam (op haar vagina na). Nadat we klaar waren met de massage heeft ze de olie van mijn geslachtsdeel afgeveegd en de condoom om gedaan en hebben we vervolgens seks gehad (dit duurde ca 1 min). Nadat we klaar waren heb ik de condoom zelf voorzichtig eraf gehaald en bekeken. De condoom was niet gescheurd. Vervolgens zijn we gaan douchen en heeft zij haar vagina gespoeld met water.

  Nu lees ik op internet dat massageolie schadelijk kan zijn voor condooms en er een poreus kan ontstaan in de condoom. Hoe groot is de kans dat er sperma is vrijgekomen door de massageolie die de condoom heeft ‘aangetast’? En hoe groot is de kans dat zij zwanger kan raken hierdoor? De GGD gaf aan dat massageolie er alleen voor zorgt dat de condoom scheurt en geen gaten veroorzaakt in de condoom.

  Graag ontvang ik jullie meningen en ervaringen met een soortgelijke situatie.

  Reageer
  #2

  GGD heeft gelijk. Ik zou me daar geen zorgen over maken

  Reageer
  #3

  Bedankt voor je reactie. Dus het kan niet zo zijn dat er hele kleine gaten in zijn gekomen waardoor de sperma erdoorheen is gelekt? Ik lees 2 verschillende verhalen op het internet. De een geeft aan dat er kleine gaten in kunnen komen en de ander geeft aan dat de condoom scheurt als hij beschadigd is.

  Zijn er nog andere mensen met dezelfde ervaring?

  Reageer
  #4

  Er komen zo beslist geen hele kleine gaten in. Als er al wat gebeurt, dan scheurt die

  Reageer
Reageer op: Massageolie en condoom
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief