Ben ik zwanger?

 • #1

  Ik ben 15,
  Ik heb geen seks gehad. Ik ben nog maagd. Ik heb op 28 november 2018 een date gehad. Een dag sauna, met badkleding aan. De jongen was klaargekomen in zijn onderbroek zegt hij. Ik zat op hem, maar ik had een badpak aan. Ons geslachtsdelen hebben geen contact gehad. Ik heb wel last van een opgezwollen buik, maar ja. Dat kan met alles te maken hebben. Mijn vraag is dus, is er een mogelijkheid dat ik toch wel zwanger ben? Ik zie graag een reactie tegemoet.
  Groetjes.

  Reactie
  #2

  zo raak je niet zwanger

  Reactie
  #3

  K heb 2wken geleeden een soort van droge sex gehdt mt me vriend we wrn op bed toen kwam er vocht uit zijn penis en k had hm toen gepijpt drna hft hy me geschuurd aan me vagina opening mr ht ws me 3dg vn me menstruatie en k bn ook nog maagd (nooit sex gehd) ... mr hy kwam ni klr in me kut . Mr sins me menstruatie over is ggn hb k pijnlke brstn beide brstn mr er kmt gn vloeistf uit me tepls hb ook gn bruine afscheidng ghdt en krijg ook gn krampen aan me ondr buik dus mijn vraag is kan k zwngr zn wnt dat ding spookt me of k echt zwngr bnt of is het gwn hormoon schommelng k bn ng 18 jr

  Aub grg reacties ....

  Reactie
  #4

  Je kunt zo niet zwanger raken

  Reactie
  #5

  hai. Ik heb een paar dagen geleden droge seks gehad met mij vriend. We ware beide helemaal nat. Vervolgens schuurde hij met zn penis over mij vagina maar ik had mijn onderbroek wel gewoon aan. Hij beweert dat er wel voorvocht is vrijgekomen maar geen zaadlozing. Ik ben nu echt bang dat ik zwanger ben. Kan het?

  Reactie
Reageer op: Ben ik zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief