Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hallo,

  Een dag of twee voordat ik ongesteld zou moeten worden had ik bruine afscheiding. Meer afscheiding dan normaal... Een dag later heel lichtbruin. Nu heb ik (dag van nod of 1 erna) een zwangerschapstest gedaan van Sensitest en die geeft een licht streepje. Dus niet zo donker als de controle streep. Ben ik nu zwanger?

  Reactie
  #2

  ik maak mij nu toch best wel zorgen. Omdat ik er vanuit ging, door de gekleurde afscheiding’ dat ik niet zwanger was heb ik afgelopen dagen 2 broodjes filet americain gegeten. Loop ik nu risico op een dergelijke infectie? Uiteindelijk toch een bakje op! Of is het zo dat het vruchtje tot 5 weken niks van mij qua voedingsstoffen krijgt?

  Reactie
  #3

  ok, net clearblue test gedaan. Zwanger! 1-2 weken. (Gister was had ik ongesteld moeten worden). Nu maak ik mij heel erg zorgen over die filet americain van de afgelopen 2 dagen. Kan ik mij laten testen op die bacterie?

  Reactie
  #4

  Dat is nergens voor nodig zo vroeg in de zwangerschap

  Reactie
  #5

  veel dank. Dat stelt gerust

  Reactie
Reageer op: Zwanger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief