masseuse zwanger ?

Online ZorgZus
 • #1

  Geachte mensen ,

  Ik ben een 21 jarige jongeman van nederland die nu stage loopt voor 6 maanden in montreal canada die erg onzeker is geworden door een gebeurtenis en graag met jullie wil delen en hopelijk krijg ik dan meningen van jullie etc .

  Enkele dagen geleden ben ik naar een asiatische massage salon gegaan om me te laten masseren . Het bleek dus een fullbody massage te zijn en ik heb me laten gaan vanwege opgewondenheid

  en nu waarom ik onzeker ben ,

  het is de eerste keer dat ik een betaalde sexuele handeling heb gehad en pas achteraf kreeg ik nare ideeen omdat ik eerder verhalen heb gehoord dat dames van plezier ( hookers ) , massage salons etc toch klanten proberen te binden en vooral als ze denken dat ze rijk zijn en dat dmv zwanger te raken van hun . nu is het zo dat ik niet intiem ben geweest maar zij mij wel klaar heeft getrokken en sperma heeft gekregen op haar handen en naderhand herhaalde zij steeds om terug te komen .

  wat ik me dus afvraag voordat het dalijk te ingewikkeld word,

  kan zij dmv mijn sperma op haar handen en dat bij haar naar binnen tedoen zwanger raken ?

  heb nogal verschillende dingen daarover gehoord , de ene zegt o.a dokters dat als sperma naar in de lucht vrij komt niet meer vruchtbaar is , de andere zegt weer dat het lichaam 2 min kan overleven en de andere zegt weer dagen .

  ze zei nogal overdreven dingen zoals ``wil je vriendin worden ` denk dat jij erg rijk bent ``kom morgen terug `` etc etc

  wat denken jullie hiervan ? moet ik me zorgen maken ?

  er zullen vast mannen die me thread lezen denken van joh wat boeit dat nou maar ik wil geen kind hebben op aarde waar ik niks van af weet en klinkt misschien niet rieel maar als ik de wereld zie om me heen is dat niet ver gezocht .het is dan geen hooker die ik heb bezocht godzijdank maar achteraf bleek het tegenovergestelde , ze vroeg me na sluitingstijd terug te komen etc .

  ben zo hopeloos en weet niet wat ik moet doen , terug gaan bij haar heeft totaal geen zin denk ik ! ze kent soso als geen goed engels en als ze ziet dat ik onzeker ben etc zal ze daar alleen maar op gaan inspelen mocht je slechte bedoelingen hebben .

  groetjes

  Reageer
  #2

  Oh jeetje,

  dit is wel een vervelende situatie. Kan me voorstellen dat je je er niet lekker bij voelt.

  Allereerst: volgens mij kan je wel zwanger raken wanneer je sperma via je hand of wat dan ook in je vagina brengt. Iedereen kent wel het verhaal van Boris Becker die zich had laten p**pen in een kast. Die vrouw heeft het sperma uit haar mond via haar handen bij zich zichzelf ingebracht en 9 maanden later werd een dochter geboren die sprekend op Boris Becker leek en idd, hij bleek de vader te zijn.

  Er is dus een kans aanwezig! Het enige wat je misschien kan doen is die vrouw in de gaten houden en kijken of ze een dikke buik krijgt. Maar dan weet je nog niets, want als ze probeert zwanger te raken en ze is het ook nog geworden, dan kan het ook van een andere klant zijn.
  Je kan ook proberen met haar te praten om achter het eea te komen. Maar mocht ze zwanger zijn dan is het enige wat uitsluitsel geeft een DNA-test. Zo'n type kan van iedereen zwanger raken/zijn geraakt.

  Succes!!

  Reageer
Reageer op: masseuse zwanger ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief