Ben ik zwanger?

  • #1

    Hallo,
    Een aantal weken geleden heb ik droogsex gehad met mijn vriend en hij had zn boxer gewoon aan. Voor de rest nooit sex gehad ofzo. En nu is het ong. een week na mijn ovulatie en zag net een beetje lichtroze in mijn afscheiding toen ik me afveegde. Nu staat het er bekend om dat je dan zwanger bent, maar in mijn vraag ik me af of dat wel kan zijn? Aub help me, toen we droogsex hadden had hij alleen voorvocht vrijgekomen en geen sperma maar hij had zn boxer gewoon aan en ik een panty, hoe kan het anders zijm dat ik lichtroze afscheiding heb?

    Reageer
    #2

    Zo kun je onmogelijk zwanger raken

    Reageer
    #3

    Ik zag op deze pagina  3 weken zwanger symptomen een leuk onderzoek naar de eerste zwangerschapssymptomen. Er staat bij welke symptomen je kunt verwachten enzo. Ik zie dat al bijna 7.500 mensen het onderzoek hebben ingevuld, je kunt dan ook zien wat al deze andere vrouwen hebben ingevuld.

    Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief