Pil

  • #1

    Ik zit nu in mijn stopweek en moet zaterdagavond weer de eerste pil van een nieuwe strip nemen. Ik ben waarschijnlijk alleen te laat met het ophalen van het recept. Dan zou ik misschien dus pas maandag kunnen beginnen. Hoelang ben ik dan niet meer beschermd?

    Reageer
    #2

    Dan ben je pas weer beschermd als je de pil 7 dagen achter elkaar hebt gebruikt. Maar dan mag je nu ook geen onbeschermde seks meer hebben.
    Maar als je de pil al gebruikt, hoef je in principe toch geen nieuw herhaalrecept? De pil kun je dan gewoon ophalen bij de apotheek. M.u.v. de Diana pil.

    Reageer
    #3

    Ik heb afgelopen zondag wel seks gehad, ben ik daar dan wel nog tegen beschermd? Ik slik de pil nu ongeveer  bijna een jaar.  Dan kan ik hem dus ophalen zonder recept?

    Reageer
    #4

    Dan ben je nog beschermd. Volgens mij kun je de pil zo ophalen bij de apotheek. Ga morgen dus gewoon even langs

    Reageer
    #5

    Okee, ik heb dus namelijk vorige  week vrijdag  de laatste pil genomen  en heb toen die zondag seks gehad. Ik word wel altijd pas op de nacht van maandag op dinsdag ongesteld. Maar dan ben ik daar dus tegen beschermd? Dat is het belangrijkste op het moment dan eventjes?

    Reageer
    #6

    Ook die vraag had ik beantwoord. Ja daartegen ben je beschermd. Je mag nu alleen geen onbeschermde seks meer hebben als je niet op tijd met de pil kunt starten

    Reageer
Reageer op: Pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief