bloedverlies

  • #1

    ik heb 19 augustus een abortuspil genomen. na die tijd aan de pil gegaan en ongesteld geworden. ben af en toe de pil vergeten omdat ik er helemaal doorheen zat en de abortus niet mijn keuze was. dus ben 4 dagen ongesteld geweest en na een week had ik weer bloed verlies en nu 2 weken later al weer... kan het zijn dat ik opnieuw zwanger ben of?? ik weet echt niet wat er aan de hand is en mijn huisarts ook niet

    Reageer
    #2

    Als je pillen hebt vergeten te nemen en onbeschermde seks hebt gehad, kun je natuurlijk zwanger raken.

    Maar als je vaker ingesteld wordt, heeft dat in de regel andere oorzaken. Het kan dus door vergeten pillen komen, maar ook door de abortus, dat je onregelmatige menstruaties hebt.

    Reageer
    #3

    ik heb inderdaad onbeschermde seks gehad alleen het is niet echt een menstruatie aan gezien het echt misschien 2 keer per dag is en dan ook niet elke dag. gewoon af en toe een keer. maar omdat ik bliedverlies heb lijkt het me niet dat ik zsanger ben en meteen een maand erna al.

    Reageer
    #4

    2 - 2,5 week na de seks kun je een zwangerschapstest doen... je kunt na een abortus best meteen weer zwanger worden. Maar erg waarschijnlijk vind ik het ook niet.

    Reageer
    #5

    nee precies. ik wacht nog even tot halverwege deze maand (2 weekjes ofz) en als ik dan nog niet echt ongesteld ben geweest doe ik nog even een test of bel ik de gynaecoloog voor een gesprek.

    Reageer
    #6

    Een abortus is best heftig en zeker als het je eigen keuze niet is. Ben je onder druk gezet door familie of vriend? En kwam het  ook door onbeschermde seks, dat hij, net als nu, ook niks wilde gebruiken maar niet in wil staan voor de gevolgen? Beter naar jezelf luisteren voortaan. Je hormonen kunnen best een optater gehad hebben door je abortus. Gebruik van de pil is wel veiliger maar doet je lichaam geen goed. Zo zorgt het voor  tekorten in je lichaam, vitaminen en mineralen, dus in elk geval dat weer aanvullen.

    Reageer
Reageer op: bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief