klein beetje bloed verlies na sex

Online ZorgZus
  • #1

    hallo hopen dat jullie me kunnen helpen

    ik ben 1 week gestop geweest met de pil van wegen me ongesteldheid
    ik ben gewoon normaal ongesteld
    1 week na de 1 week ben ik weer begonnen met de pil en meestal heb ik wel eens nog een klein beetje lichte bloed verlies maar dat is dan 1 dag en daarna blijf het weg tot me pil is afgelopen is. en dan stop ik weer 1 week voor me ongestedheid. zo doe ik het altijd maar deze maand is het toch anders ik ben 20 september begonnen met me eerste strip van me pilen ik heb op de 3 de dag van me pil seks gehad met me vriend en toen had ik bloed verlies gekregen en ik dacht dat het nog van me ongesteldheid is en dacht nou ik wacht nog even af hoe het loopt der mee op 28 september hebben me vriend en ik weer seks gehad maar toen had ik weer bloed verlies en ik dacht hoe kan dta want ben ruim van tevoren begonnen met de pil. en we hebben nog een week gewacht. maar soms bevredig ik me zelf wel eens en dat heb 4 dagen derna heb ik me zelf bevredigt. maar toen ging ik naar de wc en ik had weer bloed verlis maar niet zo veel als die keren toen met me vriend seks had nu was het echt heel kleein beetje en niet echt heel rood maar heel licht rood. maar van af dat ik de pil heb geslicht heb ik wel een raare onderbuik het is niet dat ik misselijk ben maar het gevoel van dat ik geen eet lust heb enzo en als ik ga eten dan is het gewoon weg die raare gevoel in me onderbuik.. ben wel gewoon door gegaan met me strip en ik moet weer bijna ongesteld worden ik moet no 1 week de pil slikken. en dan moet ik ongesteld worden.

    ik heb dit nog nooit zo gehad dit is echt de eerste keer dat ik dit heb.
    heeft iemand dit ook wel eens gehad..

    dankjewel voor het lezen wil graag andwoord der op

    Reageer
    #2

    Het lijkt er op dat je contactbloedingen hebt. Er zijn meerdere oorzaken mogelijk die contactbloedingen tijdens pilgebruik kunnen veroorzaken.

    Het is wel een reden om de huisarts op te zoeken.

    Reageer
Reageer op: klein beetje bloed verlies na sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief