bloed uit vagina

Online ZorgZus
  • #1

    hoi,

    ik ben een vrouw van 35, sind vorige week had ik twee dagen bloed bij het afvegen na het plassen. toen weer twee dagen niet en nu ineens weer bloed bij het afvegen.
    heb last van pijn in mn rug en zeurende buikpijn. als ik op internet ga zoeken lees ik de meest verschrikkelijke dingen. begin me nu een beetje zorgen te maken. vorige week heb ik nog menstruatie gehad. zwanger ben ik haast zeker ook niet. wie herkent deze klachten?

    Reageer
    #2

    Chantal, ga naar je huisarts. Gewoon morgen bellen en een afspraak maken, want van internet word je echt niks wijzer soms. Je hebt niet zomaar kanker en op google wel meteen. Ik ben er zelf ook mee opgehouden, want zo maak je jezelf helemaal gek. Succes en laat je weten wat de oorzaak was?

    Reageer
    #3

    Ja hoor zal ik doen

    Reageer
    #5

    Ik ben 21 jaar en onder de douche was in me zelf altijd goed van onder maar toen had ik een heel klein beetje bloed uit me onderste zeg maar heb het nu al 2keer gehad moet ik me zorgen maken ik slik me pil ook altijd netjes en 1keer iets te laat ingenomen maar wel binnen 34 uur heb ook wel sex gehad maar daarna geen bloed

    Reageer
    #6

    ik zat van de week op de wc en ineens kwam er allemaal bloed uit me vagina maar geen ongesteldsheid bloed. ik maak me best wel zorgen en vraag me af wat et is weet iemand het?

    Reageer
    #7

    Hoe oud ben je?
    Gebruik je de pil?
    Wanneer was de eerste dag van je vorige menstruatie?
    Hoe weet je zeker dat het geen ongesteldheidsbloed was?

    Reageer
    #8

    Hoi lees het net van jou ik heb af en toe als ik geplast heb ook bij het afvegen bloed wat zou jij me aan raden gr

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoe oud ben je?
    Menstrueer je al?

    Reageer
    #10

    Hallo,

    Ik ben nu ongeveer 2 a 3 maanden geleden gestopt met mijn pil wegens kinderwens.

    Ik ben de eerste keer na 7 weken ongesteld geworden. Nu moest ik vorige week weer ongesteld worden. Zo een 3 dagen geleden bloeden ik een klein beetje elke keer een druppel en dan de rest van de dag niks. De dag daarna weer een paar druppels dit gaat nu al zo een 3 a 4 dagen zo. Normaal als ik ongsteld moet worden heb ik mega veel pijn in mijn buik en nu heb ik er geen last van.

    Wel zit ik helemaal onder de pukkeltjes geen puistjes maar pukkeltjes. Ik weet niet of dit er iets mee te maken heeft.

    Heeft iemand dit ook is meegemaakt ?

    Reageer
    #11

    De eerste maanden na het stoppen van de pil, kunnen menstruaties nogal onregelmatig zijn in tijd en verschijning. Dat noemt men ontpillen...

    Of de pukkeltjes daar ook van komen kan ik niet zeggen. Het ontbreken van de hormonen van de pil zou dat eventueel kunnen veroorzaken..

    Reageer
    #12

    Zomaar bloeddruppels in mijn slip. Heb al jaren geen baarmoeder meer, heb ook geen jeuk en/of branderig gevoel, wat kan het dan zijn?

    Reageer
    #13

    Dat is zonder enig onderzoek moeilijk te zeggen. Het zijn wel klachten om mee naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #14

    Hoi ik ben 35 jaar en nu na vele jaren de pil geslikt te hebben nooit geen last gehad van bloedingen. Nu na zoveel jaar gewoon me ongesteldheid gehad te hebben na 2 dagen een klein beetje bloeding dat hield 4 dagen aan maar dan alleen in de ochtend. Na 2 dagen weer een klein beetje bloeding. Wat kan het zijn ?

    Reageer
    #15

    Het kan een tussentijdse bloeding zijn.. dat kan met pil gebruik wel eens voor komen. Als de bloeding blijft aanhouden, ga dan naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: bloed uit vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief