Weinig bloedverlies

Online ZorgZus
  • #1

    Hi,
    Ik ben 20 en heb sinds een halfjaar (ongeveer) weinig bloedverlies tijdens mijn menstruatie. Er staat op het internet dat er een minimaal aantal ml gemiddeld is, maar ik denk niet dat ik deze red. Ik gebruik de anticonceptiepil om mijn menstruatie te reguleren, maar vergeet soms om de volledige strip op te maken, waardoor ik de laatste paar dagen mis (en dacht dat het misschien gedeeltelijk daaraan kan liggen). Toch maak ik me wat zorgen, waardoor ik mij tot dit forum richt.

    Kan het iets ergs zijn of is het niet iets om mij zorgen over te maken? Heb wel gelezen dat te veel bloedverlies slecht is, maar kan niets vinden over te weinig.

    Reageer
    #2

    Als je de strip niet afmaakt komt je menstruatie vroeger dat de bedoeling was. Dan kan die minder zijn. Ik zou om te beginnen de pil toch maar eens gaan gebruiken zoals het hoort.

    Reageer
Reageer op: Weinig bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief