Licht bloedverlies na vrijen

 • #1

  Allereerst wil ik erbij zeggen dat dit echt de eerste keer is dat ik zoiets heb mee gemaakt

  Ik ben een vrouw van 36 jaar en gisteravond hadden mijn partner en ik sex, nogal beetje ruw maar ik had geeb pijn of iets. Nadat ik naar de wc ging zag ik ineens roze afscheiding... vreemd dacht ik want ik zit midden in mijn cyclus. Mijn eisprong is ook al 5 dagen terug geweest (ik temperatuur vandaar) dus ik zit ook niet meer echt in de vruchtbare periode. Nadat ik gedoucht had en weer moest plassen had ik helemaal niks meer.

  Moet ik me hier nou zorgen over maken? Ik had ong 1.5 of 2 jaar terug een uitstrijkje laten maken die was helemaal goed. Het was ook echt licht bloedverlies dus roze, niet van dat helderrode ofzo..

  Reactie
  #2

  Trouwens ik gebruik geen anticonceptie en geen condoom. Het is mijn vaste partner

  Reactie
  #3

  Wellicht een gevolg van de ruwe seks.

  Reactie
  #4

  Daar dachten we ook aan, dit hebben we nooit meegemaakt. Enkel ik had net bij het plassen een kleine stolsel verloren echt superklein. Zou dat er ook war mee te maken hebben gehad en acht u de kans zeer klein dat het om een ernstige aandoening gaat? Dit omdat ik al vorige jaar juni een uitstrijkje heb laten maken en die was helemaal goed.

  Excuses voor de vele vragen, het is ook echt de eerste keer dat ik hiermee geconfronteerd wordt. Ik heb ook wat buikkrampen maar dat heb ik altijd wel na de sex. Dat is niets bijzonders

  Reactie
  #5

  Het zou kunnen dat er een wondje is ontstaan, En daar kan het stolsel vandaan komen

  Reactie
  #6

  Denkt u zelf als zorgprofessional dat ik hiermee een uitstrijkje voor moet laten maken? Of überhaupt iets ernstigs is?

  Reactie
  #7

  als de bloedingen telkens weer opnieuw komen, is het beter om naar de gynaecoloog te gaan

  Reactie
  #8

  Dus even afwachten denk ik dan maar. Ik heb overgings geen contact bloedingen buiten deze keer om. Dus ook niet spontaan bij het sporten of iets dergelijks. Vandaar dat ik zelf ook denk dat het een bloedvaatje kan zijn.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Tandor vorig jaar Juni had in een goede uitstrijkje (geen hpv gevonden). Volgens mij had ik dit al eerder vermeld. Hoe groot is de kans dat, mocht ik weer een uitstrijkje maken dit nog steeds ok is? Met andere woorden. Het zal toch wel erg vreemd zijn als ik nu geen goede uitstrijkje zal krijgen dat terwijl het vorig jaar nog goed was?

  Ik overweeg morgen overgings toch de huisarts hierover te bellen, er staat overal op het internet dat als je bloedverlies na de sex heb wel een uitstrijkje moet laten maken..

  Reactie
  #10

  Over het uitstrijkje kan ik zo helaas geen uitspraak doen. Het kan binnen een jaar wel veranderen, ofschoon de kans niet erg groot is. Maar ik twijfel er dan wel over of dat dan het bloedverlies zou verklaren.

  Reactie
  #11

  Volgens mij staat er dan ook op internet dat je dan wel vaker/regelmatig bloedverlies moet hebben.

  Reactie
  #12

  Goedenavond tandor, vandaag stond een uitstrijkje op de planning bij de huisarts maar de assistent had m vergeten in te plannen, dus niks gedaan. Hij staat erop voor vrijdag. Alleen nu twijfel ik of ik m wel door moet laten gaan.

  Ik heb namelijk vanmiddag geslachtsgemeenschap gehad en dit keer was er geen sprake van een contact bloeding. Ik verloor dus niks.

  Maar er is me dus iets vreemds opgevallen. Ik ben sinds die ene keer ook oplettend geweest. Normaal als ik plas  plas ik ook het "sperma" eruit. Dat is normaal. Maar ik weet ook hoe dat eruit ziet als het in de wc ligt. Nu zag ik echter wel een stoltje tussen de sperma sliertjes en nu vraag ik mij echt af, is dit gewoon niet afkomstig van mijn partner? Vorige keer had ik ook roze afscheiding en na een douche beurt helemaal niks meer. Normaal zou ik nog wat roze afscheiding af moeten vegen (lijkt mij hoor)

  Misschien draaf ik een beetje door hoor maar ik vind dit best appart. Mijn partner heb ik hierover niets gezegd.

  Reactie
  #13

  Het kan nog steeds van een wondje zijn waar we het eerder over hadden

  Reactie
  #14

  Maar is dit denkt u alarmerend?

  Reactie
  #15

  Als het eenmalig is, denk ik niet dat je je daar zorgen over moet maken

  Reactie
Reageer op: Licht bloedverlies na vrijen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief