Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb al een aantal weken veel last van pijn links in mijn onderbuik en dat trekt helemaal door naar mijn rug. Vooral als ik zit doet het veel pijn. Ik heb toen van mijn huisarts een verwijzing gekregen om een echo te laten maken en vandaag heb ik te horen gekregen dat ik een vleesboom heb.
  Ik heb voor vrijdag een afspraak met mijn huisarts gemaakt om met haar hierover te praten en vraag dan ook een verwijzing voor de gynaecoloog.
  Wie heeft ook last van vleesbomen en kan me misschien al iets meer vertellen over een eventuele behandeling.

  Groetjes.

  Reageer
  #2

  dat ligt aan de leeftijd! Of er een kinderwens is, of je zit bijna tegen de overgang aan dat maakt het verschil.
  Dus afwachten, of, afhankelijk waar ze zitten: pellen of opereren.

  Heb zelf zeer goede ervaring met homeophatie. Maar eerst maar naar de Gynac!
  Sterkte, Brenda

  Reageer
  #3

  Hey Brenda,

  Bedankt voor je reactie.

  Ik ben 42 en heb geen kinderwens meer.

  Ik heb natuurlijk al hier en daar op internet gezocht en heel vaak lees ik verhalen waar vrouwen al jaren een (of meerdere) vleesboom hebben.
  Nu op dit moment heb ik er zoveel last van de vleesboom dat ik er gewoon een beetje depri van ben, ik heb geen zin om maar constant met pijn te lopen. Ik ben ook ontzettend moe maar weet niet of dat hier mee te maken heeft.

  Groetjes.

  Reageer
  #4

  het ligt inderdaad aan de klachten wat je ermee doet. . Mijn schoonzus is er net aan geopereerd. Zelf heb ik er iets met homeophatie aan gedaan, dus je kunt het met klassieke homeophatie een kans geven.
  het kan dus allebei, overleg dus ngoed met de Gynac en vraag wat voor ervaring ze hebben met verschillende operatietechnieken. Vraag alles wat je weten wil.
  sterkte ermee, Brenda

  Reageer
  #5

  Dank je wel Brenda.

  Reageer
  #6

  ik heb dat ook gehad,en wist het zelfs niet eens,hij was redelijk groot en de genycoloog vond het straf dat ik geen last had,ze hebben de vleesbooms ondekt toen ik bij de dokter was omdat ik vermoede dat ik zwanger waswat ook bleek te zijnok zo,ze konden daardoor niks doen en hij is gewoon verdwenen tijds de zwangerschap en dat kan gebeuren omdat de zwangerschap stilletjes aan de vleesbom wegduwd ,nooit geen meer gehad en dit is nu 13J geleden.

  GROETJES

  Reageer
  #7

  Vleesbomen kùnnen komen door een vitamine D tekort. Er zijn vrouwen die dankzij dit tekort veel te lang met dit euvel (en alle ellende van dien) rondlopen.
  Het is -denk ik- handig om dit eerst uit te laten sluiten!

  Reageer
Reageer op: vleesboom
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief