Bolletje in kaak

 • #1

  Hoi

  Ik heb eigenlijk maanden last van een vaag zacht bolletje in mijn onderkaak. Het is niet vervelend ofzo maar ik had eigenlijk gehoopt dat het vanzelf ooit zou weggaan. Dus niet. Ik heb wel aan die kant al 3 keer bij dezelfde kies een wortelkanaalbehandeling gekregen en die kies doet wederom weer lichtelijk pijn. Dit bolletje is zit eronder (althans ietsje ernaast) wat zou dit kunnen zijn?

  Reactie
  #2

  Dat zal een lymfekliertje zijn t.g.v. de kies problemen

  Reactie
  #3

  Wat kan ik daar het beste aan doen?

  Reactie
  #4

  Daar moet je niks mee doen en vooral afblijven. Dat gaat vanzelf wel weer weg als je kiesprobleem opgelost is

  Reactie
  #5

  In het verleden wortelkanaalbehandelingen gehad, nu kies wat pijnlijk en een bolletje..Dan lijkt het mij een goede zaak om een bezoek te brengen aan de tandarts. Dan kan de tandarts beoordelen wat er aan de hand is en wie weet moet er iets aan gebeuren. Ik had ook eens een bolletje..ook in verleden wortelkanaalbehandeling gehad. Bolletje kwam door een fistel.

  Hoe dan ook, met bolletjes en zere kies zou je een tandarts kunnen bezoeken. Daar zijn ze tenslotte voor:-)

  Gr, Thea

   

  Reactie
  #6

  Bedankt voor jullie advies.

  Ik heb even een foto gemaakt. Het is niet supergroot. Alhoewel hij was wel erg groot oaar maanden terug en nu lijkt ie kleiner te zijn geworden.

  Waar het omcirkeld is daar is het.

  Reactie
  #7

  Hoi,

  Ik zou het toch gewoon ff laten zien aan je tandarts hoor.  Mijn bolletje was eerst best groot. Toen dacht ik opgelucht mooi het is kleiner, bijna weg. Maar bleek het toch een fistel te zijn. Maar kan ook wat anders zijn. Of niks. De tandarts zal het met zekerheid kunnen zeggen.. 🙂

  Gr, Thea

  Reactie
Reageer op: Bolletje in kaak
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief