Pijnlijke tanden

  • #1

    Hallo,

    Sinds 2 weken heb ik 3 pijnlijke tanden. Dit is de linkervoortand t/m de linker snijtand. Ook heb ik al enige maanden af en toe bloedend tandvlees bij het poetsen en heb ik het idee dat deze tanden ietsjes los zitten. Nu heb ik afgelopen week halfjaarlijkse controle bij de tandarts gehad en heeft mij doorverwezen naar de mondhygieniste. Ik heb zelf het idee dat ik (vergevorderde) parodontitis heb maar lees overal dat daar geen pijn bij hoort. Ook heb ik de tandarts hier niet over gehoord behalve dat ik goed moet poetsen en ook het bovenste gedeelte van de tanden goed mee moet nemen.
    Helaas moet ik aankomende week naar het buitenland dus kan pas om z’n vroegst over 1,5 week terecht. De pijn is best aanwezig en durf er inmiddels niet meer op te kauwen. Kan ik die 1,5 week nog uitzitten of moet ik er sneller bij zijn om verdere schade te voorkomen.

     

    mvg

    Reageer
    #2

    als je er zoveel last van hebt, zou ik dan toch even contact opnemen met de tandarts

    Reageer
    #3

    Zou zeker naar de tandarts gaan. Verder vooral ook goed ragen tussen de tanden en kiezen. Oilpulling schijnt goed te zijn. Spoelen met een sole kan ook goed zijn. Zou ook goed zorgen voor de juiste voedingsstoffen dus de binnenkant. Bepaalde vitaminen en Q10 zijn goed voor je tandvlees. MSM is ook goed voor je hele gestel. En bepaalde mineralen zijn goed voor je gebit. Gebruik zelf fundamental minerals.

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke tanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief