Turkesterone pillen

 • #1

  Hoi, ik ben 18 jaar en ik ga bijna elke dag naar de sportschool voor ongeveer 2 jaar lang. Ik heb laatst op internet pillen gevonden wat je stress vermindert, libido verhoogd en resultaten in sporten zou verbeteren. Ik vraag me af of de stoffen die erin zitten goed voor je zijn en gebruikbaar kunnen zijn. Hierbij 2 fotos. Zou iemand mij kunnen uitleggen wat deze stoffen precies zijn en wat het met je lichaam doet? Ik weet trouwens niet of ik deze vraag nou bij sport of medicijnen moest zetten maar ik heb maar voor sport gekozen. Ik hoop graag op een antwoord.

  Reageer
  #2

  Hey,

  Sport en pillen horen zeker niet in dezelfde categorie...

  Gezond eten, water drinken, voldoelde rusten en verantwoord trainen verhogen je prestaties. Met prestatie verhogende pillen maak je je lichaam kapot. Begin er vooral niet aan!

  Vraag liever advies aan een ervaren sporter of trainer hoe jij meer uit je training kunt halen,qua trainings opbouw en voeding.
  Toevallig hoorde ik vorige week van een jongen die ook dacht met pillen meer te bereiken. Nu zit hij thuis met hartklachten en een zwaar overbelast lichaam, over zn libido maar niet te spreken.
  Lijkt me niet dat je daar op zit te wachten.....

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Hi, bedankt voor je antwoord. Maar dit is niet een product zoals steroiden. Het komt gewoon van een natuurlijke plant. Maar ik wilde vragen of het veilige stoffen zijn om te nemen. Ik neem aan dat die jongen andere pillen nam wat je resultaten verhoogd die ook veel slechter zijn zoals steroiden

  Reageer
  #4

  Het heeft meer bijwerkingen dan dat het werkzaam is. Het werkt vooral op maag en darmen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn diarree, misselijkheid en braken. Gezonde en uitgebalanceerde voeding werkt beter, maar is natuurlijk wel wat meer werk/moeite

  Reageer
  #5

  Hij had ze via internet. Zou ook een  natuurlijk product zijn.

  Weet niet wat het precies was, maar er zat in elk geval heel veel cafeïne in. Daardoor had hij het gevoel dat hij maar kon blijven trainen en niet hoefde rusten. Hij sliep 3 uur per nacht en trainde als een malle. En dat zag je ook wel hoor. Tot hij dus hartkloppingen kreeg en op de eerste hulp belandde. Hij is nu helemaal opgebrand en voelt zich zwaar k#t door de afkick verschijnselen.

  Reageer
  #6

  Ahhh juist, ja dat begrijp ik dan wel maar caffeine zit er niet in. Ik denk dat jij t over preworkout hebt. Daar zit heel veel caffeine in soms. Zelf neem ik dat ook maar niet te vaak merk zelf dat je daardoor harder traint dan je lichaam aan kan en dat is zeker niet bedoeld voor de meeste mensen.

  Reageer
  #7

  Ik weet wat het was wat hij had, ik hoorde het van mn vriend. Een jonge gast van 22 die voor hij er aan begon gewoon fit was. Ik zou toch echt zo clean mogelijk trainen hoor. Mijn vriend doet dat al jaren, in combinatie met gezonde voeding en verder alleen proteïne shakes en repen werkt dat net zo goed!

  Reageer
  #8

  Ja top, bedankt voor de tips en nog sterkte aan die vriend van je die dat overkomen was. Ik zal het is een tijdje proberen zonder supplementen.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Turkesterone pillen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief