Chlamidia & gonoroe weg door antibiotica

Online ZorgZus
  • #1

    Een maand geleden werd bij mij chlamidia en gonoroe vastgesteld. Ik werd direct behandeld tegen beide.

    Ik heb in de laatste maanden (onveilg) sexueel contact gehad met andere vrouwen.  Deze werden echter allemaal getest en kregen negatief resultaat.

    Tijdens de laatste 3 weken voor symptomen chlamidia en gonoeore en ook nog 1 keer (meer dan 1 week na inname medicatie) na de behandeling had ik ook nog onveilige sex met mijn vaste partner.

    Mijn vaste partner werd nog niet behandeld maar heeft wel een bloedtest ondergaan (meer dan 3 weken na mijn behandeling) omdat zij een longontsteking had de laatste weken. Hieruit bleek dat zij niet besmet is met chlamidia. Over Gonoroe heb ik geen zekerheid aangezien hier niet op getest werd.

    Voor haar longontsteking kreeg mijn partner Amoxyclav 875 mg toegediend voor 10 dagen.

    Zou het kunnen dat zij door mij ook besmet geraakt is maar dat de Amoxyclav ook de chlamidia ( en gonoroe) behandeld heeft?

    Zij heeft nu wel een andere vaginale witafscheiding en jeuk in schaamstreek momenteel. Maar dat heeft ze vorig jaar ook al eens gehad na inname van zware antibiotica?

     

    Reageer
    #2

    Voor de gonorroe zou dat inderdaad kunnen en het zou een chlamydia test kunnen beinvloeden.

    Door de antibiotica, kan ze nu wel een schimmelinfectie hebben.

    Reageer
Reageer op: Chlamidia & gonoroe weg door antibiotica


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief