Parelketting verdwenen, roodheid verschenen

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb sinds mijn pubertijd een parelketting gehad. Ook wel pearly papules genoemd. Nu heb ik laatst onveilig seks gehad en (mogelijk praat ik mezelf het verband aan) sindsdien rode vlekjes, een gevoelige, dunne en droge huid (eikel en penis zelf) en wit vervellen (smegma? Stinkt niet extreem ofzo en blijft terugkomen ook bij dagelijks met water zonder zeep afspoelen). Wat me opvalt is dat de parelketting opeens weg is?! Ik had toch een best behoorlijke.. maak me een beetje zorgen, maar ik heb laatst nog een soa test laten doen bij de ggd en daar kwam niets uit. Heb toen alleen maar in een potje geplast. Ze hebben verder nergens naar gekeken. Maar om nu anderhalve maand later weer terug te gaan.. iemand een idee waar ik aan zou kunnen denken??? Ik dacht zelf misschien aan een schimmelinfectie, maar zou het toch ook een soa kunnen zijn? Heb verder al veel fora gelezen voordat ik dit nu zelf plaats, dus linkjes plaatsen helpt me niet verder.

    Reageer
    #2

    Zoals je het beschrijft, lijkt het toch op een schimmelinfectie. Dat je parelketting plotseling weg is, is wel vreemd...  Ga nar de huisarts. Die kan dan meteen iets voorschrijven tegen de schimmelinfectie.

    Reageer
Reageer op: Parelketting verdwenen, roodheid verschenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief