Hiv en soa test

  • #1

    ik heb een vraagje, ik heb een soa/hiv test gedaan bij 25 dagen na contact bij de ggd. Uitslag van alles was: negatief. De reden waarom ik ging testen is omdat ik vergelijkbare symptomen kreeg als van een hiv conversiegriep in de dagen ervoor na het contact. Kan ik met zekerheid aannemen dat mijn symptomen niet gerelateerd was aan hiv zou het een infectie kunnen vinden rond 25 dagen. De reden ik twijfel is: is omdat vlak na de test gedaan te hebben een week daarna nu op 23 juli 2018 heb ik weer hoge koorts van bijna 39,4 graden zonder andere symptomen. Dus hoe kan dat hoe betrouwbaar is de test was het toch te vroeg de 25 dagen ??. Ik heb wel een afspraak staan voor 27 jullie 2018 dan is 5 weken na contact 35 dagen

    Reageer
    #2

    Als de klachten door HIV veroorzaakt zouden zijn, dan ha je een positieve test moeten hebben gehad.

    Reageer
    #3

    dus vind jij dat ik weet moet testen omdat ik nu weer een koorts symptoom hebt of was de 25 dagen genoeg ??. Sowieso ga ik bij de 5 weken weer maar wil graag jou mening ?

    Reageer
    #4

    ??

    Reageer
    #5

    waarkm reageert u niet op mijn vraag aub ?

    Reageer
    #6

    Soms  moet je even geduld hebben voordat er een antwoord komt.

    Ik denk niet dat het nodig om tussendoor nog een keer te testen

    Reageer
    #7

    jaa maat omdat hoofdpijn. En koorts van 40.3 uit te sluiten kan ik toch beste de test doen ook om 5 weken zodat ik weet de koorts ligt niet aan hiv want is. Best hoog.

     

    het contact was veilig zover ik kom zien was beetje donker maar condoom leek biet gescheurd toch al deze symptomen

    Reageer
    #8

    Ik denk niet dat met een HIV infectie te maken heeft.  Je zou dan  eerder een positieve test gehad moeten hebben

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    maar tandor wat zeg jij om de koorts uit te sluiten van hiv toch op 27 juli 2018 5 weken na contact een hiv sneltest combo test te doen ??

    Reageer
    #10

    Voor je eigen gemoedsrust zal het waarschijnlijk beter zijn

    Reageer
    #11

    maar tandor jij weet zeker heeft niks met hiv te maken ?

    Reageer
    #12

    want is toch raar een week na contact had ik ook griep symptomen zoals verkoudheid en koorts en keelpijn vervolgens heb ik 25 dagen na contact heb ik een test gedaan negatief. Nu een week later precies op maandag 23 juli heb ik hoge koorts van 40,3 als enige symptoom maar jij zegt heeft niks met hiv te maken.

     

    en ik snap het niet veilig contact maar toch al deze symptomen. Kan het zijn dat de condoom toch heeft gefaald maar leek niet zo toen ik klaarkom zag ik nog mijn klaarkimen erin

    Reageer
    #13

    had ik ook griep symptomen zoals verkoudheid en koorts en keelpijn

    Dit zijn toch eerder symptomen van een verkoudheid/griepje en niet van een conversiegriep. Zoals ik al schreef:  Als dit door HIV veroorzaakt zou zijn, dan had je een positieve test moeten hebben.

    Laat gewoon een nieuwe test doen, dan weet je  het voor jezelf 100% zeker. anders blijf je er toch mar over twijfelen

    Reageer
    #14

    oke zal ik doen. Maar is het nooit voorgekomen om 25 dagen negatief dus bijna de 28 ste dag en dat je later toch symptomen kreeg en dan toch wel positief word ?

    Reageer
    #15

    Ik ken geen geval waarbij dat is voor gekomen

    Reageer
Reageer op: Hiv en soa test


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief