Rode vlekken/bultjes op eikel?

  • #1

    Hey,

    Ik zit met een vraag, ik heb sinds gisteren rode vlekken en kleine stipjes welke op rode bultjes lijken. Nu zitten deze vlekjes/bultjes niet overal op m’n eikel, ze zitten tot aan waar mijn voorhuid rijkt en op m’n voorhuid (te zien bij het naar achter trekken van de huid).

    Nu is het zo dat ik door een verhuizing niet vaak kan douchen en m’n hychiene redelijk slecht is als t om het wegwassen van het smegma gaat, dit zou misschien mee hebben kunnen spelen?

    Daarnaast heb ik, naast dat het het niet fraai uit ziet, totaal geen last of uitscheiding uit m’n Penis.

    Verder heb ik de dagen voordat ik deze vlekjes zag sex gehad met mijn vriendin. We doen dit zonder condoom want zij is aan de pil, en we waren voor elkaar de eerste dus als maagden dachten we dat we soa’s niet hoefde te vrezen.

    Nu is mijn vraag of dit dan toch een soa is, en zo ja of ik (en mijn vriendin ook misschien) een soa test moet laten doen? Of is het gewoon een irritatie van slechte hychiene en zal het door het schoonhouden van de eikel en voorhuid weer verdwijnen?

    Groetjes Joost!

    Reageer
    #2

    Een soa zal het niet zijn, maar slechte hygiene kan wel een infectie veroorzaken

    Reageer
    #3

    Als het nu verdwijnt in de komende dagen, is het dan niet nodig de huisarts of de GGD te bezoeken?

    Bedankt voor de reactie!

    Reageer
    #4

    Dan zou dat niet hoeven. ( GGD sowieso niet)

    Reageer
Reageer op: Rode vlekken/bultjes op eikel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief