wondje op de eikel

  • #1

    Hallo Mensen,

    33 dagen geleden heb ik bijna of geen contact gehad met vaginaal vocht. De vrouwlekijke partner heeft op mij gezeten en misschien heeft mijn eikel 1 druppel vocht geraakt.

    Nu 33 dagen later heb ik een soort wondje op mijn eikel. Het wondje ontstond heel snel. Het vlekje was eerst heel klein, en een paar uur later was het groter. Het is geen hard blaasje of bultje. Het is een rood vlekje net zoals je zou hebben wanneer je jezelf verwond. Het is net een soort van schaafvlekje. Verder heb ik geen klachten.

    Zou het iets kunnen zijn en wat zou het kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om dat zo te beoordelen. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Ik zou de vraag ook anders kunnen stellen natuurlijk.

    Weet iemand een SOA welke zeer besmettelijk is door weinig contact, ongeveer een maand na de besmetting tot uitting komt met de beschreven symptomen.

    Het word trouwens al kleiner (het lijkt te genezen), dus ik denk dat het wel meevalt. Ik vind het zo raar om mijn P aan de dokter te laten zien.

    Reageer
Reageer op: wondje op de eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief