ongecontroleerde erectie

Online ZorgZus
  • #1

    hallo,
    ik heb al een paar weken een vriendin maar heel vaak als ik bij haar ben heb ik een erectie.. als ze tegen me aanlicht of als we hand in hand lopen word hij ineens stijf zonder dat ik dat wil. Nu ben ik bang dat als ik over staat ga met haar of als ik naar het zwembad ga dat ik een erectie krijg.. en daar zit ik nu niet echt op te wachten.. hoe kan ik dit voorkomen? En is het eigenlijk normaal dat als je aan het zoenen bent ook standaard een erectie hebt?

    Reageer
    #2

    Hai anoniem, ik neem aan dat je nog jong en onervaren bent? Ja hoor, dit is heel normaal! Je zit lekker in de verliefdheidsfase en dat heb je lichamelijk niet in de hand, nou en. Jouw vriendinnetje verliest waarschijnlijk wat vocht uit haar vagina omdat zij jou ziet, en jij krijgt een erectie omdat je haar ziet. Niets vreemds aan en ook niets om je (jullie) voor te schamen.

    Enig advies: als jullie seks hebben, doe het dan alsjeblieft veilig. Is ze aan de pil? Ooit gehoord van SOA's?

    Emmeke

    Reageer
    #3

    Hoe begin jij over Condooms?
    http://www.youtube.com/watch?v=pLOSKLtAQ-E

    Reageer
    #4

    Hoi,
    Ja klopt, ik ben nog niet heel ervaren. maar ik ben blij om te horen dat het heel normaal is.
    Over SOA's en condooms en de pil weet ik genoeg, ik heb inmiddels al zo vaak voorlichting gehad op school dat het niet nieuw is.

    Reageer
    #5

    als je verliefd op elkaar bent en je gaat vrijen(zoenen strelen)is het heel normaal dat je een stijve krijgd,en het meisje waar je mee vrijd word vaginaal nat.gewoon een natuurlijk proces wat gericht is op de voortplanting.ik ben het met je eens dat in sommige gevallen het wel eens lastig is,vooral met zwemmen zie je al gouw dat je een stijve hebt.als ie erg hard is doe je hem omhoog dan zie je het minder.

    Reageer
    #6

    Geniet lekker van je verliefdheid. Helemaal niets om je voor te schamen! Iedereen die ouder is dan jij bent, zal het alleen maar herkennen en glimlachen omdat ze dan terugdenken aan hun eigen eerste verliefdheid, of tweede verliefdheid, of derde... Niets aan doen!

    Reageer
    #7

    Dat je een erectie krijgt betekent alleen maar dat je hersens (en de rest) goed werken, EN dat je verliefd bent!
    Ik kon in het begin ook niet mijn erectie controleren; dat kwam pas na een aantal jaren!
    Als je gaat zwemmen o.i.d. probeer dan je piem rechtop in je zwembroek te dragen, dan valt het minder op. Tja meisjes worden alleen nat in hun broekjes; dus dat valt minder op (in het water dan)
    Groetjes, Gus

    Reageer
Reageer op: ongecontroleerde erectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief