Bloedverlies na ruig seksueel contact

Online ZorgZus
 • #1

  Ik maak me zorgen aangezien ik na een one night stand te diep en ruig gevingerd ben waardoor er accuut flink wat bloedverlies vrij kwam. Ik weet dat mijn baarmoedermond iets lager gelegen ligt dan bij anderen, maar ik heb een bloeding nog nooit ervaren.
  Tot 3 maanden na het contact bleef ik regelmatig bij met name wat ‘diepere’ penetratie (nooit ruig) achteraf lichtjes bloeden en had ik regelmatig last van lichte pijn, tijdens maar vooral na de seks kon mijn baarmoedermond een licht stekende, zeurderige pijn. Soms ook als ik geen seks had gehad. Nu is het bloeden opgehouden tijdens seksueel contact sinds een maand, maar toch maak ik me hier zorgen om. Ik wil graag weten of dit mijn baarmoedermond in slechte zin beschadigd kan hebben. Aangezien ik voor langere tijd in het buitenland zit is het voor mij lastig hiervoor naar de dokter te kunnen.
  Mijn vraag is of dit kwaad gedaan kan hebben voor mijn baarmoedermond? Moet ik alsnog naar de dokter hiervoor of kan het geen kwaad?

  Reageer
  #2

  Daar kan niemand zo antwoord op geven. Daar zou je dan toch mee naar een dokter moeten gaan

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: Bloedverlies na ruig seksueel contact
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief