Ontmaagd door een prostituée

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben 20 jaar oud en heb nog nooit gezoend, geknuffeld of seks gehad en vandaag was ik zo dom om iets te doen met prostitué. Was gelijk na het klaarkomen weg gegaan. Maar ik voel me zo zielig en triest. Ik was altijd van dat andere mensen dom doen en vreemdgaan enzo. Maar vandaag heb ik iets gedaan wat altijd bij me gaat blijven. En vroeg me af of iemand anders dit ook heeft gedaan en hoe ie eroverheen kwam. En wat meiden ervan vinden. Had zo vaak een kans met een meisje maar altijd niet zelfverzekerd.

  Reageer
  #2

  Het was met condoom, maar vinden jullie dat ontmaagd of als je pas echt intiem bezig bent en zonder condoom.

  ik denk zelf namelijk het tweede want het voelde echt alsof in een gat heen en weer ging. Voelde totaal heel goed ofzo

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ik heb niet hetzelfde meegemaakt, maar heb wel al seks gehad met iemand waar ik totaal geen gevoelens voor had en er was niks gezelligs aan. Ik had er meteen spijt van en voelde me ook kut. Ik kan je met zekerheid zeggen dat je je beter zal voelen wanneer je de juiste persoon vindt en met die persoon dan voor de eerste keer seks hebt. In principe ben je ontmaagd, maar seks is niet alleen penetratie. Seks is (voor mij) intiem zijn met iemand en de liefde bedrijven. Die eerste keer heb je nog steeds.

  Reageer
  #4

  Dat is niet zo slim, het scheelt dat je het met condoom hebt gedaan maar de kans op soa s blijven aanwezig. Voornamelijk gentiale wratten en herpes. Condooms beschermen niet 100% daar tegen

  Reageer
  #5

  Ook ik ben ontmaagd door een prostituée. We waren voor het eerst op de grachten in Amsterdam. Jonge pubers die de randstad gingen opzoeken. Al maanden droomde ik over seks en daar was het dan eindelijk. Voor geld mocht ik ‘intiem’ zijn. Ik koos de meest aantrekkelijke vrouw. Nadat ik binnen was veranderde de sfeer. Ze wilde zsm en voelde me niet op mijn gemak. Snel condoom om en ‘neuken’. Ik wilde klaarkomen maar dat lukt niet en een condoom helpt ook niet. Ik was snel weer buiten. Ze was niet meer het vrouwtje voordat ik naar binnen ging. Ik werd er wel geiler van maar inderdaad ik noem het niet intiem want dat was het niet. Relatief gezien ben ik ook ontmaagd door een prostituée maar heb het nooit zo gevoeld. Laat maar weten als je over wil praten

  Reageer
  #6

  Dit is een onderwerp dat niet bepaald voor een medische website is. Daar zijn andere websites voor

  Reageer
Reageer op: Ontmaagd door een prostituée
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief