Oog

  • #1

    Hallo,

    Ik heb last van chronische hyperventilatie. Heb de afgelopen weken het enorm zwaar gehad. Dagelijks paniekaanvallen. Veel oxazepam gebruik en nu ben ik begonnen met sertraline. Nu heb ik ook al langere tijd last van droge ogen. Het komt voor bij beide ogen, maar vooral mijn rechteroog. Dit oog ziet ook wel eens rood van tijd tot tijd en prikt en doet. Nu is bij mij een veelvoorkomende klacht dat als ik in een paniekaanval zit dat mijn rechterkant van mijn gezicht aanvoelt als verdoofd. Rond mijn oog en wang. Wanneer de ergste paniek zakt, zakt dit gevoel ook en gaat het weg. Nu merk ik aan mijn rechteroog dat ik vooral bij schemer met dit oog iets minder scherp zie als mijn andere oog. Bij daglicht heb ik geen last. Het oog in kwestie heeft ook vaker een trillend ooglid. De vraag is, kan dit voorkomen bij ernstige hyperventilatie? Het oog in kwestie voelt ook droog en vermoeid. Alleen in de avonduren merk ik iets verschil in scherpte. Kan een oog misschien ook oververmoeid zijn?

    Reageer
    #2

    Wat ik vergeet te zeggen is. Ik heb oogdruppels geprobeerd. Alcon duratears. Heb ook het idee dat dit juist averechts heeft gewerkt.

    Reageer
Reageer op: Oog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief