Deurklink

  • #1

    Hoi, ik heb smetvrees en ziekteangst. Ik ben weekend weg in België en het kan niet anders maar moet soms ook naar een openbare toilet. Ik doe altijd als ik de deurklink open doe van de wc dit doe ik met een papiertje die gooi ik dan weg; spoel de wc door en ga gewoon in de lucht plassen. Ik raakte afgeleid ofzo voelde me licht in mijn hoofd door mijn smetvrees en ja heb juist met dat papiertje waarmee ik de deurklink heb afgeveegd daarna mezelf afgeveegd na het plassen ik ben zoo zoo angstig heb net echt een paniek aanval gehad ziekte angst voor enge ziektes soas en ook hepatitis de soort die via deurklink besmettelijk is.
    Kan iemand me asjblieft gerust stellen :(!!!!

    Reageer
    #2

    Zo krijg je geen ziekten

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie. Ik dacht ook mannen als zij naar de wc gaan doen de deur op slot en pakken daarna ook hun geslachtsdeel vast om te plassen. Hoe onhygienisch zeg maar kan dan natuurlijk niet anders?
    Ik hoop dat ik rustig wordt en het los kan laten om nog te genieten van ons weekend.
    Anders moet ik weer naar de dokter omdat ik weer angsten krijg ik wil graag in controle zijn

    Reageer
Reageer op: Deurklink


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief