Strakke voorhuid + schimmelinfectie

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik ben een man, 23 jaar, en wil graag mijn verhaal hier kwijt omdat ik er al tijden mee rondloop.

    Al een jaar of 7 heb ik een strakke voorhuid met een opening van ongv 2cm doorsnee

    Ik heb talloze vrouwen in m'n tiener jeugd laten lopen en afgewezen door m'n voorhuid + reuk, en er nooit iets aan gedaan omdat het zo uitzichtloos voelde en ik me er te erg voor schaamde en lichtelijk depressief was door privé gebeurtenissen.

    Dit was een neerwaartse spiraal met als gevolg dat ik onhygiënisch heb geleefd en veel heb afgetrokken( dit heeft ook voor littekenweefsel gezorgd aan de binnenkant van het topje van de voorhuid).

    Op het moment is m'n eikel ook wat rood, geïrriteerd en riekend.
    Na de symptomen te hebben gecheckt kom ik uit op een schimmelinfectie.

    Als mijn verhaal teruglees vind ik het ongelooflijk en moeilijk te begrijpen wat ik mezelf heb ontnomen door al die jaren door geen actie te ondernemen.
    Wanneer ik verliefd was, was mijn schaamte altijd sterker en nam ik afstand als een relatie serieuzer werd of seks zich als optie voor deed.

    Pas nu heb ik door wat een impact het eigenlijk heeft gehad op mijn mentale gesteldheid.

    Ik ga maandag een afspraak inplannen met de huisarts.

    Mijn vraag aan jullie is:
    Moet ik gelijk beginnen met het behandelen van de eikel met een anti schimmel crème of wachten op het oordeel van de doktor?
    Hebben jullie verder nog tips voor mijn situatie?

    Ps. Ik wil het liefst zonder besnijdenis mijn voorhuid genezen om de zenuwen en het gevoel zo volledig mogelijk te houden, alleen vrees ik dat dat misschien teveel is gevraagd.

    Mocht iemand mijn extreme schaamte herkennen hoor ik het graag, aangezien ik zelf een altijd dacht dat ik alleen was.

    De mazzel

    Reageer
    #2

    Heel goed dat je toch hebt besloten, om met de klachten naar de huisarts te gaan. Maak dan ook z.s.m. een afspraak.
    Ik raad je aan om geen middelen te gaan gebruiken totdat je bij de huisarts bent geweest. Ik vrees namelijk dat er iets meer aan de hand is dan alleen maar een schimmelinfectie. Een bacteriële infectie. Antischimmelmiddelen gaan dan zeker niet helpen, maar kunnen de boel maskeren zodat het voor je huisarts moeilijker wordt om een goede diagnose te stellen.
    Een afspraak inplannen zou je vandaag ook kunnen doen..stel het niet uit.
    Ik ga er vanuit dat je een verwijzingen krijgt voor de uroloog.
    Het is natuurlijk moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen, maar met de info die je geeft, moet je er toch rekening mee houden dat een besnijdenis waarschijnlijk noodzakelijk is. Maar dat is dan iets om met de huisarts/uroloog te bespreken.

    Reageer
    #3

    Beste, hoe is dit bij jou uiteindelijk gelopen? Ik heb nu precies hetzelfde probleem. Wil weten hoe lang het heeft geduurd bij jou, wat het precies was en hoe het er nu voor staat?

    Reageer
Reageer op: Strakke voorhuid + schimmelinfectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief