Balzak stretchen

 • #1

  Mijn balzak is vaak erg gespannen en samengetrokken. Tijdens seks zitten mijn ballen dan ook heel hoog opgetrokken en bij het klaarkomen is dit niet echt een lekker gevoel, omdat het lijkt alsof ze een beetje klem zitten. Nu zie ik dat er op internet balzak stretchers verkocht worden om de balzak wat op te rekken. Nu vroeg ik me af of er iemand ervaring mee heeft? En of het verder gevaarlijk kan zijn.

  Het is bijvoorbeeld een metalen ring die je om je balzak kan doen met een imbus sleutel. Ik zou wel een smalle ring willen proberen om ervoor te zorgen dat mijn balzak wat meer gaat hangen.

  Reactie
  #2

  Het oprekken van je balzak zal het probleem niet oplossen.
  Dat je ballen optrekken als je opgewonden bent is een normaal verschijnsel dat zelfs een functie heeft. Nou kan het wel zijn dat je ballen iets te hoog worden opgetrokken. Met een rubberen penisring zou je dat kunnen voorkomen.

  Metalen penisring met imbus sleutel is een SM speeltuig. Die dingen zijn niet goed voor regelmatig gebruik.
  Een penisring die te strak zit en te lang ( langer dan 20 min.) wordt gedragen belemmerd de bloedtoe- en afvoer van de teelballen en kan gevolgen hebben.

  Reactie
  #3

  Het is niet alleen als ik opgewonden ben. Normaal zitten mijn ballen ook vaak erg hoog en heb ik ook een strakke balzak. Soms kruipen ze tijdens de seks ook in mijn lieskanaal en dat is helemaal geen fijn gevoel. Mijn balzak is alleen ontspannen als het lekker warm weer is.

  Die rubberen penisring moet ik die dan om mijn balzak doen, boven mijn ballen?
  En kan je die dan om houden tijdens seks?

  Reactie
  #4

  Ja hij komt dan boven de ballen. En tijdens de seks kun je die om houden. Als je erg veel last van hebt, zou je naar de uroloog kunnen gaan om de ballen te laten vastzetten.

  Reactie
  #5

  Kan je een link geven naar een geschikte penisring?

  Reactie
  #6

  Deze bijvoorbeeld:
  https://www.durexshop.nl/toys/durex-play-vibrations/p:37/3
  Heeft ook nog een leuk extraatje gewoon verkrijgbaar bij de drogist

  Reactie
  #7

  USPS-GGZonline-v3

  USPS-GGZonline-v3

  USPS-GGZonline-v3
  Het is juist dat Tandor een metalen ring afwijst, Heb zelfde probleen als de aanvrager Was al jaren onder behandeling Uroloog (Vr) die een simpele oplossing gaf,ga naar een kantoor boekhandel en koop daar postbode ringen Dat zijn brede rubber ringen en leg daar een knoop in voor de juiste maat diam welke prettig zit Deze kun je s nachts om houden en tijdens de vrijpartij. Had voordien veel pijn dat de testikels in de buik gingen.Zal proberen in de bijlage foto te plaatsen Bij niet toestaat verwijderen

  Reactie
  #8

  Die elastieken kunnen ook, maar dan wel niet te strak en zeker geen hele nacht dragen! Ook dat is namelijk slecht voor de doorbloeding van de testikels en kan bij langdurig gebruik schade veroorzaken aan de zaadleider.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bedankt voor de info.
  Maar waarom kan zo'n metalen niet? Die lijkt mij veel makkelijker om te doen omdat je hem helemaal los kan schroeven. Hij bestaat uit twee delen.

  https://www.erotik-sjop.com/alles-voor-mannen-penis-en-bal-toys-ballstretcher-ballstretcher-staal/balzakstretcher-150-165-gram/i/41738/

  Reactie
  #10

  Omdat die metalen ring niet flexibel is. Dus stug en niet meegeeft.
  Maar je moet dan natuurlijk helemaal zelf weten....

  Reactie
  #11

  En bijvoorbeeld zo'n leren balzak stretcher? Ik wil iets gebruiken dat veilig is, maar ook makkelijk om en af kan doen. Ik denk dat deze leren balzakstretcher ook wel makkelijk is met die drukknoopjes.

  zie link: https://www.erotik-sjop.com/alles-voor-mannen-penis-en-bal-toys-ballstretcher-ballstretcher-leer/balzakstretcher-130gr-/i/39777/

  Reactie
  #12

  Ook daar geldt eigenlijk voor dat die te stug is...maar zoals ik al schreef: je moet dat helemaal zelf weten...

  Reactie
  #13

  Ik heb een penisring gekocht en ze zijn inderdaad heel makkelijk uit te rekken en om de balzak te doen. Nu is mijn vraag hoe lang kan ik zo'n ring omhouden?

  Reactie
  #14

  Eigenlijk niet langer dan 20 minuten aaneengesloten om de bloedtoe- en afvoer naar de testikels niet onnodig te belemmeren

  Reactie
  #15

  Ik draag nu al maanden aan een stuk een metalen strecher van 50 mm hoog, ik kan er niet meer zonder, je voelt je gewoon ieder moment van de dag geil, ook al ben ik boven de zestig.

  Gewoon doen, je beleeft er veel plezier aan, je moet wel een beetje wennen in het begin want het kan vervelend nijpen, een beetje creme brengt dan soulaas.

  Reactie
Reageer op: Balzak stretchen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief