Ballen

 • #1

  Beste . ,
  Sinds een paar jaar heb ik na een of een lange tijd veel masturberen of op een ander moment een beetje last van zeurende pijn bij mijn ballen. Ook maak ik me zorgen omdat ik een soort verdikking voel bij mijn rechterbal en het lijkt net dat aan de rechterkant van mijn balzak het veel gevulder is dan aan de linkerkant. Ik kan het vooral voelen als ik net uit bad kom en dan voelt het heel dik IN de balzak. Ben al naar de dokter geweest en hij zij maak je niet druk maar heb nog steeds geen antwoord gehad. Moet ik me druk maken dokter, ze hebben mijn urine gecontroleerd voor evt. Bacteriën etc. En ze hebben goed gevoeld wat het probleem was.

  Hoop dat ik zsm iets hoor !!

  Reageer
  #2

  Over de hele lengte van je teelbal zit de bijbal.
  Die kan aan de ene kant beter voelbaar of meer aanwezig zijn dan aan de andere kant. Dat is op zich heel normaal. Dat je na masturberen last hebt, kan door het masturberen zelf komen. Als je iets te wild of te hard masturbeert kan dat inderdaad een irritatie opleveren. Probeer het eens op een iets andere manier te doen

  Reageer
  #3

  Maar bij mij doet het deel wat je beter voelt ook iets meer pijn. Het doet eigenlijk niet meer pijn maar het is meer aanwezig en gevoeliger. Maar de dokter heeft gezegd dat het niks was, dus heb ik reden om mezelf druk te maken?

  Reageer
  #4

  Dat het aanweziger is en dus gevoeliger als je eraan zit, is normaal.

  Zoals ik al schreef kan de manier van masturberen ook voor irritatie en dus gevoeligheid zorgen.
  probeer eens het masturberen wat aan te passen.
  In principe niks om je meteen zorgen over te maken als er verder geen andere klachten zijn

  Reageer
Reageer op: Ballen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief