Toompje ingescheurd

  • #1

    Na 3 jaar al sex te hebben gehad en nooit last ergens van gehad is het nuis een tijdje geleden mijn toompje ingescheurd. Dit is een paar weken later ook gebeurt. Beide keren weinig bloed gezien. Nu is mijn toompje weer aan t helen van de 2e keer en is mijn toompje op het middelste wit van kleur. Ik vroeg me af hoelang ik moet wachten voordat het volledig geheelt is. Ik heb nu Betadine gekocht en ga dat dus gebruiken omdat ik las dat het hielp. Ook doe ik verlopig helemaal niks meer aan sex. Nogmaals mijn vraag hoelang duurt zoiets?

    Reageer
    #2

    Dat hangt af van het scheurtje. Als je er al 2 x last van hebt gehad, zou het kunnen dat het vaker gaat gebeuren. Ik zou je willen aanraden om naar de huisarts te gaan. Misschien is het beter om het toompje te laten doorknippen. Je hebt verder geen problemen met de voorhuid? Niet vernauwd of verkleeft?

    Reageer
    #3

    Nee ik heb nog nooit er last van gehad en kon eerst gewoon altijd mijn voorhuid naar achter halen etc. Ik denk zelf dat ik de eerste keer gewoon niet heb goed laten genezen maar vroeg me daarom af hoelang zoiets duurt. Ben nog niet langs de huis arts geweest.

    Het in laten inknippen gebeurt dat bij de huisarts of moet je dan echt naar het ziekenhuis?

    Bedankt voor je reactie!

    Reageer
    #4

    Er zijn huisartsen die dat zelf doen. Maar dat moet je dan overleggen met de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Toompje ingescheurd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief