Voorhuid rolt zich op

  • #1

    Hi, ik ben een 16-jarige jongen en heb een vraag.

    Ik had last van een vernauwde voorhuid. Nadat ik de afgelopen weken verschillende oprek oefeningen heb gedaan, kan ik mn voorhuid zowel in slappe als in stijve toestand over mijn eikel trekken. Echter, als ik mn voorhuid naar achteren trek, rolt deze op. Dit gebeurt automatisch. Misschien is dit normaal, maar dat idee heb ik niet. Qua uiterlijk kun je het vergelijken met de Spaanse kraag. Maar als ik mn opgerolde voorhuid weer over mn eikel doe, gaat dit relatief makkelijk en zonder pijn. Geen Spaanse kraag lijkt me dus. Heeft iemand een idee wat het wel kan zijn, of dit gezond is en wat ik er aan kan doen?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Dat is heel normaal. Daar is die wat dikkere eikelrand nou precies voor bedoeld. Om de voorhuid achter de eikel te houden. En ja dan rolt ze zich op. Niks aan de hand dus.

    Reageer
    #3

    Ik heb precies hetzelfde probleem. Ik hierdoor niet goed mijn eikel schoonmaken

    Reageer
    #4

    Ik heb ook een soort van hetzelfde probleem ik krijg de voorhuid er wel over als hij slap is maar als ik hem dan stijf maak terwijl mijn voorhuid eraf is doet het wel pijn? En als hij stijf is dan kan ik überhaupt mijn voorhuid niet helemaal over mijn eikel trekken.

    Reageer
    #5

    Dan heb je dus een vernauwing van de voorhuid. Ga hiermee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Voorhuid rolt zich op


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief