Brandend gevoel urinebuis

 • #1

  Hoi. Ik heb last van een brandend gevoel aan mn urinebuis. Meestal gebeurd dit als ik teveel water in een keer heb gedronken. Als ik vervolgens klaarkom of heb geplast, krijg ik dus ineens dit brandende gevoel en blijf ik kleine beetjes urine 'uit persen'. Moet ik me zorgen maken? Het gebeurd niet vaak maar als het gebeurd is het nogal heftig.

  Reageer
  #2

  Ik denk dat het toch te maken heeft met de druk die door de volle blaas op de urine komt te staan. De urineleider kan daar wat gevoeliger van worden.

  Reageer
  #3

  Klinkt logisch maar het hoort niet te branden denk ik dan. Ik kan alleen onder de douche staan met de douchekop richting mn buik om er vanaf te komen(en niet in m'n broek te plassen)

  Reageer
  #4

  Het is nog maar de vraag of dat niet een brandend gevoel kan geven.

  Ik kan alleen onder de douche staan met de douchekop richting mn buik om er vanaf te komen(en niet in m'n broek te plassen)

  Dit moet je even uitleggen...Hoezo broek plassen?

  Reageer
  #5

  Na de eerste keer plassen krijg ik dus dat brandende gevoel en blijf ik vervolgens kleine beetjes urine verliezen zonder dat ik hier controle over heb.

  Reageer
  #6

  Dan gaat er dus iets mis met de sluitspier van de blaas. Ga je wel op tijd plassen als je aandrang hebt of hou je regelmatig langer op?
  Drink je veel koffie of suikerhoudende dranken?
  Hoe oud ben je?

  Reageer
Reageer op: Brandend gevoel urinebuis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief