“Blaar” op penis

  • #1

    Hallo iedereen,
    Ik was laatst (twee dagen geleden) aan het masturberen, toen ik opeens pijn voelde bij mijn penis. tijdens latere inspectie zag ik dat het leek op een kleine blaar. Het zit op mn voorhuid en als ik het aanraak (niet druk, aanraak) brandt het enorm. Ik heb geen seks gehad. (Bijlage is foto) Wat is dit?

    Reageer
    #2

    Moet ik hiermee naar de huisarts?

    Reageer
    #3

    Waarschijnlijk ben je toch wat te wild geweest en heb je inderdaad een blaartje opgelopen. Je zou er wat zinkzalf/sudocreme op kunnen doen. Alleen als het erger wordt of gaat ontsteken, is het goed om even naar de dokter te gaan.

    Reageer
    #4

    Is het dan normaal dat als je wat ruig aftrekt er gewoon blaren te voorschijn komen?? In ieder geval wel een gerust stelling. Dacht dat ik een of andere gekke ziekte opgelopen had. bedankt!

    Reageer
    #5

    Hangt er natuurlijk vanaf wat je precies gedaan hebt en hoelang.....maar het kan..

    Reageer
    #6

    Goede middag ik heb kei veel kont sex

    Reageer
    #7

    Ik heb ook een blaar op mijn penis. Ik heb de blaar 'open gemaakt', dit deed geen pijn overigens. Paar minuten later kwamen er 2 witte bultjes bij. Ik opende 1 van de 2 en er zat een ingegroeide haar in. Dus dat kan ook het gevolg zijn. Maar deze blaar zat wat aan de boven kant. 1/4  naar beneden van het schaamhaar. Ik  zocht al de hele tijd naar antwoorden. In het Engels. Dat mij liet schrikken en ik nu in het Nederlands zoek en dit aantreft. Bedankt,

    Gr. Anoniem.

    Reageer
Reageer op: “Blaar” op penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief