Rode plekjes op eikel na seks

 • #1

  Hallo,
  Ik heb onlangs onbeschermde seks gehad met mn vriendin (niet de 1e keer).
  Toen ze later op de dag naar huis ging ben ik gaan douchen. Tijdens het wassen merkte ik dat ik rode plekjes op mn eikel heb, wat aan het begin van de dag nog niet zo was.

  Ik heb het toen mijn vriendin verteld en gevraagd of zij ook ergens last van had. Dat had ze niet.

  Nu 2 dagen later is het nog niet verdwenen.
  Ik heb er geen last van zoals jeuk of stank maar wil het wel graag weg hebben.

  Ik heb een paar foto's bijgevoegd ter verduidelijking.

  Alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Dat kan een schimmelinfectie zijn.
  Ik zou je willen aanraden om naar de huisarts te gaan. Als het een schimmelinfectie is kan hij/zij er meteen iets voor voorschrijven

  Reageer
  #3

  Bedankt, ik zal morgen een afspraak maken.
  Enig idee wat dit kan veroorzaken dat ik het wel heb en mijn vriendin niet?
  Of is een schimmelinfectie niet besmettelijk?

  Reageer
  #4

  Een schimmelinfectie kan spontaan ontstaan. Of je vriendin er geen heeft is nog te bezien. Een schimmelinfectie kan wel besmettelijk zijn.

  Reageer
  #5

  Ik ben vanmorgen naar de dokter geweest,
  het was inderdaad een schimmelinfectie.
  Ik heb Miconazolnitraat Actavis 20mg/g hydrofiele creme meegekregen.
  Ik moet dit 2 keer per dag dun opsmeren en als het allemaal weg 2 weken door blijven smeren.

  Bedankt.

  Reageer
  #6

  Dan moet het helemaal goed komen.
  Het zou verstandig zijn als je vriendin ook een antischimmelmiddel gebruikt. Canesten Gyno bijvoorbeeld.

  Reageer
  #7

  ik heb na de seks meestal of altijd een dag erna rode tippen op mijn penis lijkt dit op een soa of eerder een schimmelinfectie?

   

  Reageer
  #8

  Het kan een irritatie of een schimmelinfectie zijn

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  al 2 jaar last van. Dokter geweest, uroloog geweest. Niks. Smeren. Is het enige wat ik krijg te horen. Dan heb ik er 2 maanden geen last van. En dan weer uit het niets, na de sex. Direct last van rode stipjes/kleine vlekjes (rood). Smeren met anti schimmel en het verdwijnt weer. Vriendin nergens last van. Lange relatie, natuurlijk geen veilige sex. Soa is uitgesloten. Besnijdenis wordt afgeraden omdat met de voorhuid niks mis is. Hygiëne is het probleem ook niet. Iemand nog ideeën? Kan zoiets ook weer spontaan weg gaan in het leven?

  Reageer
  #10

  Misschien toch goed om beiden een keer gelijktijdig een antischimmel middel te gebruiken.

  Reageer
  #11

  Hoi

  Ik heb nu al geruime tijd last van een geïrriteerde top van mijn penis. Heb hier eerder al eens een vraag over gesteld via de mail.

  Nu had en ik een myconazol crème en later een fluconazol pil voor gehad en na de pil leek het wat rustiger te zijn. De huisarts vermoede niet direct een schimmel omdat mijn penis er in slappe toestand dus ook geheel normaal eruit ziet. Wel heb ik al ruim 3 maanden een opgezette meatus. Dit is niet zichtbaar in slappe toestand maar wel bij een erectie of wanneer ik druk op de meatus zet. Het is dan aan beide kanten opgezet.

  Nu heb ik wel weer na een orgasme dat mijn eikel vlekkerig toont en ik zag nu dus dat ik wat rode Vlekjes erbij heb. Zie foto.

  Volgens de huisarts komt dit (heb dit aan haar al voorgelegd met foto’s) door het bloed wat in erectie naar de eikel stroomt en door de druk van het klaarkomen

  Ik vind het zelf er maar raar uit zien en mijn inziens is dit voorheen nooit zo geweest. Ook de meatus is na een orgasme wat geïrriteerd en prikt. Plasproblemen heb ik niet als in dat is geheel pijnloos en gaat gewoon normaal. Ook heb ik geen afscheiding of blaasjes.

  Beste John wat denkt u dat het kan zijn. Ik wil graag naar een uroloog voor verder onderzoek. Ik vertrouw het gewoon niet. Alle denkbare soa testen heb ik al gehad. Meerdere malen zelfs. Ook mijn urine is gecheckt en hier was niets mis mee volgens de huisarts.

  Reageer
  #12

  Het doet mij toch aan een (schimmel)infectie denken. Ga naar een dermatoloog

  Reageer
  #13

  Hoi

  bedoeld u een schimmelinfectie of ander soort infectie? Waar lijkt het meer op en is het niet zondag een schimmelinfectie altijd aanwezig is n niet alleen bij erectie? Ik ga maandag terug naar de huisarts en wil verder geholpen worden. Wat kan ik dan beter doen, een uroloog of dermatoloog?

  kunt u de foto’s verwijderen John. Bedankt

   

  Reageer
  #14

  Waarschijnlijk toch een schimmelinfectie. Ga naar en dermatoloog.

  Reageer
  #15

  1 dag na ik seks had kreeg ik rode plekjes op mijn eikel en heeft het een pijnlijk gevoel. Enig idee?

  Reageer
Reageer op: Rode plekjes op eikel na seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief