kleine penis na besnijdenis

 • #1

  I ben net twee dagen geleden besneden. Mijn penis lijkt erg teruggetrokken en zelfs bij gewoon zitten komt er grote druk op de wond te staan (die ik niet kan zien, alle huid zit tegen de onderkant van de eikel opgerold) en de pijn is echt veel meer dan ik had verwacht zelfs met een gram papacetamol binnen.

  Ik zie mededelingen van mannen die problemen krijgen met een erectie, maar ik heb juis het problem dat door mijn relatief kleine penis de wond bij gewoon zitten al zo onder sruk staat, ik word er gek van.

  Reactie
  #2

  Je penis is er niet kleiner van geworden. Dat zal een gevolg zijn van de operatie en de zwelling die er nog is. Als de klachten langer aanhouden ga dan even terug n aar de poli urologie of de kliniek waar de besnijdenis is uitgevoerd.

  Reactie
  #3

  je zal even geduld moeten hebben om het te laten genezen,pas over 4a6 weken moet het helemaal genezen zijn zo niet moet je contact opnemen met de kliniek of ziekenhuis waar je besneden bent.maar dat zal je wel weten je mag 4 tot6 weken geen seks hebben dus ook niet masturberen.

  Reactie
  #4

  Ik snap dat mijn penis niet kleiner is maar ik ben een zg groeier dus alle huisplooien drukken tegen de eikel aan waardoor de wond nooit echt open ligt, de wond lijkt daatdoor nooit goed droog te worden.

  Daarnaast vormt er een sort laagje op mijn eikel die de pisbuis afsluit, kan moeilijk plassen daardoor.

  Reactie
  #5

  Zorg dat je je penis in ieder geval goed droog dept na het douchen.

  Voor het probleem met plassen had ik volgens mij in het andere topic daarover al aangegeven om contact op te nemen met de polikliniek/uroloog.

  Reactie
  #6

  Hallo,

   

  Ik heb donderdag een circumsisie laten doen. Onder aan de penis is het wat opgezwollen en m'n penis lijkt kleiner bij erectie. Klopt het dat je 3 weken geen seks mag hebben?

  Reactie
  #7

  Niet zo raar als je net besneden bent.
  En het is geen 3 weken maar 6 weken.

  Reactie
  #8

  Ik ben 2 weken geleden besneden en nu heb ik niet echt meer pijn bij een erectie snachts alleen als ik hem dan zo zie in de ochtend is die 3 centimeter kleiner. Is dit normaal en krijg ik mijn normale lengte terug? Zwelling zie ik bijna niet meer maar alle hechtingen zitten er wel nog in. Alleen deze doen dus niet meer echt pijn bij een erectie.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Eerst maar eens alles laten genezen

  Reactie
  #10

  dus het is geen normaal verschijnsel als dat na het heel process nog steeds het geval is? Ik ben niet strak besneden dus als die slap is dan is de huid makkelijk te bewegen alleen ben wel een best grote groeier. Veel zeggen dat als het wel te strak zou zijn je daar gewoon in groeit dat de huid wat mee groeit klopt dit?

  Reactie
  #11

  Hoezo " na het heel proces" je net pas 2 weken geleden besneden. Dat gaat toch echt wel nog wat langer duren

  Reactie
  #12

  ik bedoel erna dus over een aantal weken wanneer het heel process voltooid is

  Reactie
  #13

  Dan zou ook dat weer hersteld moeten zijn

  Reactie
  #14

  Oke blij om te horen. Hartstikke bedankt voor de snelle reacties

  Reactie
  #15

  6 weken geleden besneden, veel last van hier al eerdere beschreven las gaan van de wond bij een nachtelijke erectie. Vandaag telefonisch contact gehad over (ook hier al besproken) de vernauwde plasbuis (kan nog groter gemaakt worden indien nodig zegt de chirurg) en dat de lengte echt wel 1/3 minder is geworden. Dit was niet mogelijk werd men verteld. Maar toch is het zo!!!

  ik lees ook deze opmerkingen van andere, en dan is het antwoord, geduld.maar ik mis de terugkoppeling of het hersteld is. Iemand ervaring?

  Reactie
Reageer op: kleine penis na besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief