Kleine penis en operatie

 • #1

  Ik ben 19 jaar en ongeveer een jaar geleden was een van mijn teelballen gedraaid. Het deed heel veel pijn en uiteindelijk zijn mijn beide teelballen vastgezet, zodat het niet meer kon gebeuren. Toen had ik al een kleine penis (3cm slap, 13cm stijf) en nu is hij nog steeds klein. Zou het kunnen dat mn penis niet meer kan groeien door de operatie? Ik zou het echt rampzalig vinden als mijn penis niet meer groter wordt.

  Reageer
  #2

  Ik denk eerlijk gezegd niet dat je penis nog zal groeien. Dat komt ook niet door de operatie. 13 cm is toch een vrij normale maat. Niet alle mannen kunnen even groot geschapen zijn.
  Alles tussen 11 en 20 cm is als normaal te zien. De gemiddelde lengte van penissen bij volwassen mannen bedraagt 13,5 cm.

  Heb je overgewicht?

  Reageer
  #3

  Nee totaal geen overgewicht. Ik zit op normaal gewicht. Ik denk ook niet dat mijn penis in erectie zo klein is, maar in slappe stand is mn penis echt heel klein en ik ben bang dat een meisje niet met me naar bed zou willen als ze zo'n kleintje ziet. Ik zie echt nog geen verschil met mijn penis in slappe stand vergeleken met toen ik +/- 12 was

  Reageer
  #4

  In slappe toestand zegt helemaal niks.

  je penis kan dan inderdaad heel klein zijn. Dat ligt voornamelijk aan de temperatuur. Hoe kouder hoe kleiner. Ik zou me daar maar vooral geen zorgen over maken.

  Reageer
Reageer op: Kleine penis en operatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief