Penis word slap tijdens de seks.

 • #1

  Hallo iedereen,

  Mijn vriend en ik hebben af en toe seks. Nu komt het de laatste tijd best vaak voor dat hij tijdens de seks ineens weer een slappe krijgt. Soms heeft hij d'r geen last van en soms wel. Ik snap het niet, want onze seks is gewoon goed. Hebben jullie enig idee hoe dit kan? Of hebben jullie tips?

  Groetjes!

  Reactie
  #2

  We zijn trouwens rond de 19. Dus nog aardig jong.

  Reactie
  #3

  Kan het zijn dat je vriend op zo'n moment aan een ander vriendinnetje denkt?

  Reactie
  #4

  We hebben pas 3 maanden een relatie, dus het lijkt me niet dat hij aan een ander denkt. Bovendien zou die dan juist stijver moeten worden.

  Reactie
  #5

  Het is heel goed mogelijk dat het toch door spanningen of onzekerheid komt.
  Of vermoeidheid.
  Doe ik het wel goed? Raakt ze niet zwanger?.......

  Reactie
  #6

  Hey,
  Heb zo nu en dan zelfde probleem gehad in afgelopen jaar, en heb beetje een vermoeden waar t vandaan komt al ben ik er nog niet 100% zeker van.
  Mij viel in ieder geval op dat wanner je teveel bezig bent om hem stijf te houden(SPIER GESPANNEN TE HOUDEN ZEG MAAR), hij na een tijdje slap wordt door het te graag willen simpel gezegt.
  Wwnt mij viel op dat op het moment dat hij weer slap is en je het beetje opgeeft zegt maar hij binnen de minuut weer overeind staat zodrw je je enkel ontspannen hebt en weer gewoon terugvalt op beetje voorspel en je met je gedachte bij je partner zit(ipv bij gedachte hem overeind te houden),
  Probeer anders maar eens simpel om enkel je vriendin t3 laten klaarkomen zonder aan je eigen zaakje te denken, als hij dan hele tijd hard blijft lijkt t me duidelijk(zo merkte ik t 5enminste)

  Reactie
  #7

  Ik krijg af en toe ook een slappe pik met me vriendin, en kom dan ook niet klaar. Hij begint hard en daarna wordt ie slap. En dan weer hard enzovoort op en neer. In eerste instantie dacht me vriendin dat ze mij niet opwind en natuurlijk is dat niet zo. Maar het blijkt bij mij achteraf verschillende redenen te hebben gehad. Af en toe had ik geen focus en keek tv tijdens de sex, waardoor ik afgeleid raak, maar het gebeurd ook wanneer mij vriendin raakt afgeleid door de tv, dan krijg ik een gevoel van voel je wel iets, waarscheinliik wel maar ze is afgeleid. Lijkt me stug dat het is door mijn lul die 18cm is en dik is. Af en toe kwam het door dat ik gewoon moest plasse zonder dat ik het kon voelen. Soms bewoog ik te vaak van standjes waardoor ik weer paar seconde moet stoppen.

  Ik dacht dat het hier allemaal aan kon liggen maar als ik zo terug kijkt lukt het de meerdere keren gewoon wel en blijft ie hard zelfs als ik even verplaats van standjes.

  Reactie
  #8

  Slappe penis tijdens sex komt ook door veel alcohol drinken en roken of drugsgebruik.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Penis word slap tijdens de seks.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief