Hoe totale verwijdering van de eikel (penis)

  • #1

    hoi,
    ik ben 2 jaar al lichamelijk kapot en dat komt omdat ik me alleen met sex bezig houdt maar ben er niet verslaafd aan, ik ben met elk soort vrouw al naar bed geweest en heb alles al gedaan wat ik wilde doen, ik heb besloten om de eikel van mijn penis weg te halen , maar weet niet zo goed hoe, bestaat er een ziekenhuis ervoor of iets,? ik heb al de frenulum van mijn penis weggehaald en ben een stuk gelukkiger, ik wil nu graag de eikel van mijn penis weghalen, ik ben bloedserieus.

    Iemand die me kan helpen?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je als eerste naar je huisarts moet gaan en dit met hem/haar bespreken. Hij/zij kan je dan naar de juiste arts verwijzen.

    Waarom wil je de eikel weg laten halen?

    Reageer
    #3

    ikzelf ben autistisch en heb zeker heel veel energie, maar sinds de laatste 2 jaar niet omdat ik elke dag klaarkom of masturbeer of een natte droom krijg, waardoor me lichaam voor de rest van de dag moe is en ben het zat

    Reageer
    #4

    Elke dag klaar komen of masturberen zou toch echt het probleem niet moeten zijn. Dan zou half Nederland problemen hebben. Ik denk dat je er goed aan doet om je klachten eens met je huisarts te gaan bespreken. Ik denk dat er een andere oorzaak is voor je vermoeidheid.

    Reageer
    #5

    is het mogelijk dat als je iets wilt dat het ook zo gebeurd of moet je met een goede reden een verwijzing krijgen van de huisarts?

    Reageer
    #6

    Uiteraard moet er een reden zijn om een verwijzing te krijgen. Een reden heb je.
    Praat er met de huisarts over.

    Reageer
Reageer op: Hoe totale verwijdering van de eikel (penis)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief