Last van penis.

  • #1

    Beste,

    Sinds enkele dagen krijg ik (meer) last van een brandend gevoel bij de eikel,
    ik zal even vertellen hoe het is begonnen(of althans hoe ik denk dat het is begonnen).
    Begin februari heb ik 2 dagen na elkaar mijn penis onder de douche gewassen met shampoo, body shampoo. Ik heb mij in het verleden wel vaker gewassen daar en wist tot februari ook nog niet dat dat dus schadelijk kan zijn.
    Sindsdien denk ik dat er goede bacterien en goede schimmels (over gelezen op internet) zijn weggewassen o.i.d. en had ik een licht brandend gevoel bij de penis. Nog helemaal niet zo erg ook het viel mij uiteindelijk gewoon op vooral als ik stilzat.
    Ik heb ook géén jeuk, er is niks te zien en eigenlijk komen er geen symptonen overeen met een SOA of schimmelinfectie.
    Ik en mijn vriendin dachten zelf aan een huidirritatie.
    De maand ervoor heb ik (wel zonder condoom) seks gehad met mijn vriendin, maar zij heeft een SOA test gehad en heeft niks, en ook nergens last van of symptonen, dus daar kan het niet van zijn.
    Ook is zij voor mij de eerste seksuele relatie dus ik kan het ook nergens eerder van hebben.
    Ik ben eerste 3 weken ook niet naar de huisarts geweest om te hopen dat het uit zichzelf weer zou overgaan als ik gewoon met water was(ik gebruik nu helemaal geen shampoo meer).
    Na die 3 weken ben ik toch naar de huisarts gegaan, maar ook hij zag niks, en aangezien ik geen jeuk heb, maar alleen een brandend gevoel denken we allebei een huidirritatie. Hier heb ik een uierzalf met vaseline voor gekregen.
    Hiermee moest ik de plasbuis met een wattenstaafje insmeren en kon evt de gehele eikel insmeren. Dit heb ik 3 weken gedaan, maar met weinig resultaat.
    Wéér terug naar de huisarts geweest voor een controle, maar weer zag hij niks, alles wat hij wél zag was gewoon goed (bloedvaten, en meer). Dus niks slechts.
    Nu ben ik sinds 3 dagen gestopt met de zalf te smeren, om te kijken wat voor effect dit zal hebben in 2 weken tijd.
    Tijdens het plassen heb ik géén pijn, ook niet tijdens het klaarkomen, ik zie ook niks ernstigs zelf in de urine. Maar het brandend gevoel (doet niet eens pijn maar het voelt gewoon warm aan als ik er zo aan denk, zonder er aan te zitten).
    Het branderige gevoel en de iets wat gevoeligere plasbuis (lijkt nu) voel ik sinds vandaag wel heftiger, doet geen pijn maar genoeg om mijn aandacht te trekken en sinds ik iets heb gelezen over dat de testikels te strak kunnen zitten in boxershorts ben ik ineens ook last van mijn onderbuik gaan krijgen met het idee van de testikels.. ik begin nu met wijdere boxershorts te dragen(had eerst strakkere).
    Hopen dat dit iets oplost, dit was een idee/oplossing naar het warme gevoel bij de penis/testikels, en misschien een verklaring.
    Als dit over 2-3 weken niet voorbij is ga ik nogmaals mét mijn vriendin naar de huisarts, en desnoods door naar een volgende specialist.
    Het is toch best storend, en alhoewel ik mijn leven er niet door laat beïnvloeden vind mijn vriendin het wel eng, qua vruchtbaarheidsrisico, blaasontsteking of besmettelijkheid. Tot zover blijven we bij de arts zijn mening dat er niks ernstigs is.
    Komt iemand dit bekend voor? Dus ZONDER jeuk(zoals op elke forum mét jeuk te vinden is) en weet iemand wat het evt kan zijn of een oplossing?
    Het is dus voor zover ik weet begonnen met die shampoo wasbeurt in februari.
    Graag hoor ik van iemand een nuttige reactie.
    Dank u wel.

    Reageer
    #2

    Het lijkt inderdaad op een irritatie. Het zou mogelijk kunnen zijn dat de zuurtegraad verstoord is. Wat je zou kunnen proberen is je eikel te looien met thee. Dus gewone thee en daarmee je eikel deppen of je penis met ontblote eikel in een kopje thee hangen. Paar minuutjes maar.

    Reageer
    #3

    Beste Tandor,
    Dankjewel voor je snelle reactie.
    Oke, dat valt te proberen, gewoon met groene thee of engelse thee?
    En dan lauwe thee of helemaal af laten koelen?

    Reageer
    #4

    Gewone (zwarte) thee. Lauw voelt waarschijnlijk het prettigst.
    Zonder suiker uiteraard 😉

    Reageer
    #5

    Haha oke top, ga ik proberen!
    Dankjewel voor de tip!

    Reageer
    #6

    Ik heb precies het zelfde ook een brandend gevoel mar nog niet geprobeerd met het thee heeft het geholpen

    Reageer
    #8

    5 minuten in lauwe thee 2 x per dag

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Last van penis.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief