Rode streep onderkant penis

 • #1

  Hallo, ik heb sinds een vrij lange tijd een rode streep aan de onderkant van mijn penis. Hij is donkerrood, borderline bruin. Hij loopt ongeveer vanaf mijn balzak tot aan mijn eikel. Ik had gehoord van het begrip 'raphe' maar de mijne vind ik toch wel merkwaardig donker van kleur. Ik heb zoiets nog nooit gezien bij porno of iets dergelijks. (slecht voorbeeld, ik weet het)

  Hij lijkt de afgelopen weken iets donkerder te ze zijn geworden. Ik ben 15 jaar oud. Is het toegestaan een plaatje in te voegen, of kunnen jullie er zo voldoende mee overweg? Je moet denken aan een vaste, duidelijke donkerrode/bruine lijn.

  Reactie
  #2

  Ik denk dat het inderdaad een raphe is. Die hoort daar ook te zitten. Het is mogelijk dat ze een beetje verkleurd door het groeien van je penis.
  Je mag een foto invoegen als je wilt en denkt dat de streep toch vreemd is.

  Reactie
  #3

  Zo ziet het er uit, een stukje vanaf de balzak. Door de belichting ziet het er wel veel lichter uit dan het daadwerkelijk is.

  Even een bedankje voor jou Tandor, het lijkt me een ondankbare taak om telkens dezelfde vragen te zien en toch geduldig te blijven en altijd te antwoorden; je wilt niet weten hoeveel penis-mysteries van mij persoonlijk je al opgelost hebt!

  Reactie
  #4

  Werkt het plaatje?

  Reactie
  #5

  Geen dank graag gedaan. Als ik kan bijdragen aan het oplossen van problemen is dat toch prima.

  Zo als ik het zie is het dus gewoon de raphe. Ze is helaas iets te dichtbij genomen. De streep is inderdaad wat roder maar dat moet verder geen probleem zijn. Het kan door het groeien komen en soms ook door masturberen.
  Hou het gewoon even in de gaten. Als het nog roder wordt of pijnlijk zou je eventueel wat sudocrème of uierzalf kunnen gebruiken.

  Reactie
  #6

  Oke stel dat het aan masturberen ligt, betekent dit dat ik in feite mijn penis beschadig? Of is het gewoon hetzelfde als bij bijvoorbeeld een schaafwond, een tijdelijk iets wat hersteld?

  Reactie
  #7

  Nou, je penis beschadigen is niet aan de orde. Het zou kunnen zijn dat er een lichte irritatie is.

  Is de hele streep zo? Dus vanaf je toompje tot onder aan de balzak?

  Reactie
  #8

  Ja, nu je het zegt, de naad van mijn balzak is ook een soort bruin gekleurd, nog donkerder dan het donkerrood van de penis zelf dus.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Het is dus normaal dat de raphe op je balzak donkerder is.
  Ik ga er vanuit dat er niets aan de hand is en dat het verkleuren dan komt door het groeien of door masturberen. Mocht er nog wat veranderen of mocht je nog vragen hebben, zie ik ze wel voorbij komen 😉

  Wil je dat ik de foto verwijder?

  Reactie
  #10

  Oke doe maar, dankje 🙂

  Reactie
  #11

  De foto is verwijderd.

  Reactie
  #12

  Echt bedankt!

  Reactie
  #13

  Ik heb dit ook

  Reactie
  #14

  en zal die streep nog weg gaan of niet

  Reactie
  #15

  Hij zal vervagen, maar nooit helemaal weggaan. Het is heel normaal dat die er zit. iedereen heeft dat

  Reactie
Reageer op: Rode streep onderkant penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief