13 jaar en kleine penis

 • #1

  Hallo,
  Ik ben 13 jaar en ik heb (wat ik vind) een kleine penis. Slap is hij maar 2-3 cm en stijf ongeveer 5-7 cm. Heb ik een kleine penis? Ik heb sinds ik me kan herineren er geen groei in gezien. Ik heb al wel haar rond mijn penis en onder mijn oksels. Op mijn benen is nog niks te bekenen en ik heb nog geen baard in de keel.

  Reactie
  #2

  Beste Ano,

  Ik begrijp dat je twijfels hebt over je penis lengte, iets wat veel jongens en mannen hebben.
  De lengte is van verschillende dingen afhankelijk. O.a, hoe lang ben je en wat weeg je. Je zit nog in de groei fase, dus je penis groeit ook nog.
  Een penis in slappen toestand zegt niets over hoe groot deze wordt alsook volledig stijf is. Er zijn jongens , mannen hele langen jongens met een relatief kleine penis slap, die enorm groeit als deze stijf wordt. En je hebt jongens, mannen die klein zijn en een grote penis hebben als deze slap is, terwijl deze nauwelijks groter wordt in stijve toestand. Ik ben zelf niet zo groot, 1.61, mijn penis is slap 15 cm, en stijf ruim 18, terwijl sportman 2 mtr, met slap een heeft van de helft van die van mij. Stijf is hij ook ruim 18 cm zegt hij.

  Dus even afwachten. Komt goed.

  Reactie
  #3

  ik wil niet zeggen dat ik het beter weet .maar bij mij was dat ook op mijn 13 jaar .en hij is noot meer langer geworden .maar geen zorgen .heb toch 3kinderen op de wereld gezet met een kleine pik gaat het even goed .

  Reactie
  #4

  Ik ben 2.02m en mijn penis is stijf zelfs maar 14cm....
  ik ben dus ruim 40 cm groter als degene hierboven met zijn reactie. ...
  En mijn penis is stijf zelfs kleiner als van hem slap. ...

  Reactie
  #5

  Soms is het met lengte van penissen die mannen noemen net zoals met de grootte van vissen die vissers vangen....maar goed hoop doet leven zullen we maar zeggen.

  Reactie
  #6

  Ik ben 1,65 en mijn penis is niet stijf 7,5 en stijf 9,5 ik vraag me af of het bij stijf niet een stuk groter hoort te zijn

  Reactie
  #7

  En hoe oud ben je?

  Reactie
  #8

  Klopt , in mijn waterpolo team, zitten bij na allemaal lange jongens, zo 1.90 mtr en langer. Hun penis is bijn allemaal kleiner of even groot als die van mijn, slap!, ik ben 1.61 lengte, en heb een penis slap van 15 cm, stijf ruim 18 cm
  Een van die lange jongens in m'n resem heeft mij verteld, dat die van hem stijf 17 cm is, slap veel kleiner dan die van mij, schat zo n 12 cm.
  Dus , niet treuren.

  Gewoon ervan genieten, en vooral kijken naar de velen die een kleiner hebben. ,!!

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik ben 13 en een penis van 4 cm en stijf is die 8 cm dat is toch te klein ik ben 1:59 land en weeg 43 kilo

  Reactie
  #10

  De gemiddelde lengte voor de penis op jouw leeftijd ligt tussen 8,7 en 13,6 cm. Misschien dat als je nog een even goed meet zoals dat moet, je ook iets verder komt. Het is aan de kleine kant maar niet abnormaal. Je penis kan nog tot je 21ste groeien.
  Je kunt natuurlijk altijd even naar de huisarts als je je er ongerust over maakt.

  De foto heb ik verwijderd. Daar was niets anders op te zien dan een zwarte vlek.

  Reactie
  #11

  Kk ben 13 jaar bij me ballen is er wat mis entje is normal maar de ander is heel dik en dan heel dun net als er een toutje erom zit en dan word die weer dik moet is er voor naar de doktor of niet

  Reactie
  #12

  Ik zou daar wel eens mee naar de huisarts gaan.

  Reactie
  #13

  Geld dat gemiddelde voor stijf of slap?

  Reactie
  #14

  dat geldt voor stijf

  Reactie
  #15

  Ik ben 11 jaar en me penis is slap 4cm en stijf 5cm help ik denk dat mijn penis veel ste klein is en hij is volgens mij in de jaren niet ge groeid en me ene balzak.is groter dan de ander help wat moet ik doen.

  Reactie
Reageer op: 13 jaar en kleine penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief