Te kleine balzak

 • #1

  Hallo,

  Toen ik jonger was wou een teelbal niet indalen. Hier ben ik toen aan geopereerd geweest. Vanaf toen zit die waar hij hoort te zitten.

  Hoewel ik vrijwel altijd een strakke/kleine balzak heb, zorgt dit ervoor dat hij al wel eens terugschiet. Meer als gewoon terugduwen hoef ik niet te doen. Het is lastig wanneer ik seks heb met men vriendin, dan trekt hij ook altijd terug naar mijn lies.

  Als ik uit een warm bad kom, dan is het zaakje zoals het hoort en zit alles ook heel comfortabel. Dit duurt meestal niet lang om terug strak te komen.

  Is er iets wat ik hieraan kan/moet doen. Ik zou het fijner vinden als alles zit zoals het hoort, als bij wanneer ik net uit een bad kom.

  Ik had op internet gelezen over een ballstretcher. Maar dat is eigemlijk een SM artikel.

  Graag advies.

  Alvast bedankt.

  Reactie
  #2

  Het komt vaker voor dat een bal zich terugtrekt bij seks.

  In feite is het normaal dat de testikels opgetrokken worden tijdens de erectie. Immers de penis vraagt om meer huid door de erectie zelf.

  Dit gaat ten koste van de scrotale huid waardoor het scrotum verkleint. Dit weer leidt tot het optrekken van de testikels hoog in het scrotum en vaak ook in de richting van de lies.

  Dit is dus een normale situatie en behoeft in feite geen operatie. Het optrekken van de testikels wordt ook gezien in het dierenrijk: als dieren vluchten, worden vaak de testikels opgetrokken tot in de buikholte om tijdens de vlucht niet beschadigd te raken.

  Temperatuur heeft ook invloed op het terugtrekken van de teelballen.

  Als je er echt last van hebt, adviseer ik je om een verwijzing te vragen naar de uroloog. Experimenteer niet teveel met je zaakje. Het kan ook mis gaan.

  Reactie
  #3

  Hallo,

  Ik heb eigenlijk precies hetzelfde, terwijl het soms lijkt alsof ik de enige ben. Ik vind mijn balzak en testikels ook te kkein en schieten ook vrij snel terug. Ook daalde ze bij later in als kind zijnde. Kan genoeg vinden over penis vergroting maar dat is gelukkig dan weer niet nodig. Zou het erg fijn vinden als de gehele scrotum in formaat meer in verhouding geholpen zou kunnen worden. Wel fijn dat ik je bericht ben tegen gekomen! Heb je er al iets aan kunnen doen?

  Met vriemdelijke groet,

  Reactie
  #4

  heb ik ook zodra k in mn bedlig omdat ik moe ben of onder de douche sta heb k een hangzak en verder heb ik een mega kleine balzak.. best hinderlijk soms

  Reactie
  #5

  Je balzak reageert heel erg op temperatuur. Dat is niet zomaar.  Teelballen hebben een constante temperatuur nodig. Dus hoe warmer ( bed, bad en douche) hoe lager de ballen in de balzak hangen. Hoe kouder, hoe hoger de ballen komen. Hoe dichter bij het lichaam hoe warmer. Daarnaast trekken de ballen op bij een erectie en zaadlozing. Zie het bericht van mij van 25 juni om 20.12 uur.

  Als je ballen onnodig hoog zitten en je daar last van hebt, dan ga naar de huisarts.

  Reactie
  #6

  Ik ben een jongen van 13 jaar en heb het zelvde. Ik vinf het erg vervelend dat mijn bal steeds terugschiet en ik furf het niet tegen mijn ouders te zeggen. Wat moet ik doen?

  Reactie
  #7

  Ik zou er toch met je ouders over praten. Het is niks om je voor te schamen. Beter om met dit probleem even naar de huisarts te gaan.

  Reactie
  #8

  Hi, ik heb een vraagje. Mijn ballen zijn iets meer dan 3 cm lang en ik ben 24 jaar. Ik heb weinig gezichtshaar ( sikje, snor en op de wangen heel weinig) en voor de rest heb ik wel lichaamshaar, muv mijn borst. Daar groeit letterlijk geen haartje op. Mijn penis is wel 18 cm in stijve toestand. Denkt u dat er iets mis is met mijn hormonen en dat er invloed is op mijn vruchtbaarheid? Ik heb wel een ex gehad die zwanger was, maar dit eindigde na 3 weken in een miskraam..

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik zie niet meteen iets wat een probleem zou moeten zijn.. Als je ongerust bent over de teelballen, ga dan naar de huisarts en lat ernaar kijken

  Reactie
  #10

  Ik vind het gewoon vreemd dat ze zo klein zijn. Ze hebben de afmeting van een snoeptomaatje. Is dit normaal of is dit veel te klein? De huisarts heeft er nooit iets over gezegd..

   

  Reactie
  #11

  De huisarts heeft er wel naar gekeken?

  Reactie
  #12

  Ja, dat wel. Hij zei dat ze inderdaad wel wat kleiner zijn dan gemiddeld, maar dat ik me niet druk hoefde te maken over vruchtbaarheid.

  Reactie
  #13

  Dan hoef je je dus ook geen zorgen te maken

  Reactie
Reageer op: Te kleine balzak
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief