Bruin/ zwarte vlek penis

 • #1

  Sins een paar jaar heb ik een donkere plek op mijn penis. waarschijnlijk van het te hard masturberen maar dat even ter zijden. In erectie is het bijna niet te zien maar hoe slapper mijn penis hoe donkerder de vlek word. Voorheen niet echt veel moeite mee gehad maar sins kort heb ik een vriendin en vind het toch mooier als mijn penis deze vlek niet zou hebben. Daarom vroeg ik mij af of hier misschien een zalf voor is of olie waardoor het geneest/ minder word of misschien een bepaalde tijd niet masturberen of minder hard? Iemand hier ervaring mee en/ of oplossingen?
  Alvast bedankt

  Reactie
  #2

  Beste Khaine,

  Kun je misschien ook even aangeven waar die plek precies zit? Op je eikel, op je voorhuid of op de penisschacht?

  Gaat die plek soms open en komt er dan bloed of vochtigheid uit? Id de plek heel vlak (verkleuring) of is ze soms ook dikker?
  Als die vlek er al een paar jaar zit en je denkt dfat het door te hard masturberen is ontstaan, zou je dat toch zeker moeten weten. Want er zou dan toch nogal een wond moeten zijn ontstaan.

  Reactie
  #3

  Ja zoals ik ook al zij waarschijnlijk van het masturberen maar ik begon er al mee op een jongen leeftijd en dacht dat het gewoon normaal was dus bleef ik door gaan. Maar ja nu de vraag is er iets voor om het weg te krijgen? zalf, olie, andere manier masturberen niet meer masturberen?

  Reactie
  #4

  Khaine,
  De meeste mannen beginnen met masturberen op jonge leeftijd.
  Om te kijken hoe de vlek weg te krijgen is moeten we eerst even proberen erachter te komen wat het voor een vlek is.
  Zou je de vragen die ik gesteld heb willen beantwoorden?
  Ik zou in ieder geval een glijmiddel gebruiken tijdens het masturberen. Dan schuurt je eikel wat minder.

  Reactie
  #5

  ja ok, de plek zit op de voorhuid. de plek gaat niet open. is donkerder dus en het is zeg maar de grote van mijn duim topje dus ik denk dat het komt omdat ik dan tijdens het masturberen mijn duim op de voorhuid plaats.

  Reactie
  #6

  Kijk nou komen we ergens! Waarschijnlijk treed er dus een lichte onderhuidse bloeding op door de druk van de duim.
  Probeer een anders te masturberen Khaine. Omvat je penis met je hele hand. Die voorhuid schuift wel vanzelf heen en weer over je eikel. Gebruik een glijmiddel of een drupje olijfolie en doe dat eerst op je ontblote eikel.
  Succes ermee.

  Reactie
  #7

  PS
  De vlek zal uiteindelijk vanzelf weg gaan.

  Reactie
  #8

  Ok bedankt dat stelt me weer gerust. Ik heb wel een soort zalf gehaald die de huid herstel bevorderd als ik dit gebruik trekt het sneller weg of niet?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Beste Khaine,

  Aangezien het niet gaat om oppervlakkige beschadigde huid, zal een huidherstellende zalf niet veel uithalen.
  Ik denk dat het het beste is om je penis even een paar dagen rust te gunnen.

  Reactie
  #10

  Hoi ik heb een klein bruin vlekje op de penis, net na het rukken ik denk dat het komt omdat ik te snel klaar kwam of dat ik het ruw deed. Ik ben besneden. Kan iemand me gerust stellen?

  Reactie
  #11

  Waar zit dat plekje precies xfact?

  Reactie
  #12

  zorg dat je goed reinigd met water elke dag

  Reactie
  #13

  Sinds ik 14 was heb ik bruin donkere vlekken gekregen op mijn eikel. Ik ben nu 16 en ben bang dat het nooit meer weg gaat. Hoe kan ik dit oplossen, moet ik een paar dagen stoppen met mastruberen of moet ik medicijnen gebruiken help want het maakt me heel erg onzeker ik durf niet eens naar een dokter te gaan

  Reactie
  #14

  Het is moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Het kunnen pigment vlekken zijn. Ik zou je toch willen aanraden, om naar de huisarts te gaan. Die kan er dan even naar kijken.

  Reactie
  #15

  Ik heb  rare rare vleljes op mijn eikel dat is toch geen aids ????

  Reactie
Reageer op: Bruin/ zwarte vlek penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief