toompje inknippen

 • #1

  Heb vorige week stevig sex gehad waarbij mijn toompje beschadigd is bij het pijpen en heb nu ontsteking onder rand eikel en bij toompje, bij huisarts geweest en hij adviseert in te smeren met calendula zalf en toompje door chirurg in te laten knippen omdat deze te strak zit volgens huisarts. Heb nu hevig pijn van de ontsteking onder de rand van de eikel en ligt de hele nacht met een erectie wat ook pijnlijk is.
  Wie geeft mij raad hoe hier mee om te gaan en wat moet ik doen.

  Reactie
  #2

  Je kunt het toompje ook zelf doorknippen en doorsnijden.
  Knippen kun je het beste doen met een nagelschaartje.Wel alles goed ontsmetten.Snijden kan het beste met een scheermesje.Na de behandeling een drukverbandje aanleggen.

  Reactie
  #3

  bedankt voor de tip, maar dat durf ik echt niet aan.

  Reactie
  #4

  Doe niet zo raar!!! Ik mag dan een vrouw zijn, maar je gaat toch niet in jezelf knippen of snijden, sjeetje! Jackson, vraag aan je huisarts een recept voor Fucidine zalf of crème. Even Googelen, dan weet je dat dit gaat helpen. En daarna een verwijzing voor een uroloog of specialist die jou van dit vervelende probleem af kan helpen. Tot die tijd moet eerst de ontsteking genezen. Raar van je huisarts om daar calendula op te smeren. Je hebt toch ook last van 'ongewenste' en 'nachtelijke' erecties...

  Meer vragen? Ben een vrouw, maar toch...
  Groetjes, Tara

  Reactie
  #5

  Lees meer vragen en antwoorden over een te kort toompje:
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=Te+kort+toompje&sa=zoeken&siteurl=http%3A%2F%2Fwww.dokter.nl%2F

  Reactie
  #6

  Bedankt Tara voor de tip, ga zeker Fucidin zalf recept vragen aan huisarts, en verwijzing voor specialist, net wat ik zelf ook dacht.
  Bedankt.

  Reactie
  #7

  Hallo Jackson, hoe gaat het nu met je?
  Groetjes.

  Reactie
  #8

  Wat is er vreemd aan om zelf je toompje door te knippen.Ik heb het welbewust gedaan en heb een behoorlijke doktersrekening bespaard.
  De voorhuid kan gewoon over het wondje worden geschoven en voorkomt ontstekingen.Na twee dagen was het wondje weer gesloten.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Soms scheurt het tijdens de seks. Daar komt ook geen huisarts aan te pas...

  Reactie
  #10

  Hallo Jackson,
  Hoe gaat het nu met je?

  Reactie
  #11

  Hoi.. Heb ook een aantal dagen geleden mijn toompje laten doorsnijden.. Voelde er helemaal niks van.. Zelfs van de spuiten niet.. Van te voren flink zenuwachtig maar uiteindelijk voor niets, want het j's me echt mee gevallen.. Zelfs nu 4 dagen na de behandeling geen pijn.. Vanaf de behandeling geen pijn gehad.. Je voorhoud kan je gewoon terug schuiven zonder pijn! Raad t echt aan, voor mensen die last hebben..

  Reactie
  #12

  heb het eergister laten doen! ik had flink last van de prik! Nog helemaal geen pijn en heb zelfs al gesport!

  Reactie
  #13

  ik heb dit zelf ook maar ben pas 14 en ben heel bang voor operaties wat moet ik doen??

  Reactie
  #14

  @Piet, waar heb je precies last van dan? Er bestaan ook verdovende pleisters die je voor de verdovingsprik op je penis kunt plakken waardoor je niets van de prik voelt...

  Reactie
  #15

  maar moet ik niet eerst gewoon wachten tot ik ben uitgegroeid en dan pas die operaties nemen?

  Reactie
Reageer op: toompje inknippen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief