Ik ben 14 jaar

 • #1

  Ik ben 14 jaar
  Mijn Penis en Teelballen zijn bestwel klein :S

  Penis :
  norm : 2cm
  Stijf : 7cm < Geen Erectie

  Teelballen :
  Nooit gemeten maar super klein

  Moet ik me zorge maken???

  Groetjes,

  HelpPlease

  Reactie
  #2

  Kwa lengte ben ik 1.71 en ik weeg 71 kilo.

  Reactie
  #3

  ja dat is best wel klein eigenlijk ben 16 jaar en in erectie meet ik 21.3cm maar toen ik u ouderdom had had ik ook niet echt een groote maar toen ik 15 was heeft die ja een groeitspurt gehad

  mvg thomas

  Reactie
  #4

  Ik ben 14jaar en mijn penis is ook erg klein hij is 4cm en in stijve toestand 7cm en ik krijg het voorhuid velletje niet over de eikel heen is dit erg wat kan ik er aan doen?

  Reactie
  #5

  Beste HelpPlease en Anoniem.
  In onderstaande tabel zie wat de gemiddelde lengte van een penis is als hij stijf is. In erectie dus.
  Leeftijd - Gemiddelde lengte penis
  12 jaar - 7 tot 10.4 cm
  13 jaar - 8,7 tot 13,6 cm
  14 jaar - 9,8 tot 14,6 cm
  15 jaar - 11,8 tot 15,3 cm
  16 jaar - 12,5 tot 15,7 cm
  17 jaar - 13,5 tot 15,9 cm
  18 jaar - 13,7 tot 16 cm

  Ik denk dat jullie er goed aan doen om toch eens even bij de huisarts langs te gaan.
  Zeker voor jou Anoniem, omdat je de voorhuid nog steeds niet over je eikel kan schuiven.

  Reactie
  #6

  ik wil liever niet naar de huisarts kan ik dit niet zelf oplossen?

  Reactie
  #7

  @Anoniem,
  De huisarts ziet dagelijks borsten, billen, vagina's en penissen. Dus niets om je voor te schamen. Vertel hem/haar dat je je voorhuid niet achter je eikel krijgt en waarschijnlijk zal hij je eerst een zalfje meegeven dat je tijdens badderen op moet smeren zodat je de voorhuid oprekt. Maar als dit echt niet lukt, moet je toch terug voor een andere oplossing. Wanneer je namelijk de voorhuid niet goed naar achter krijgt, loop je kans op ontstekingen door smegma vorming en geloof me, dan ben je echt verder van huis dan nu even naar de huisarts gaan.

  Succes

  Reactie
  #8

  Maar kan ik hem niet gewoon uitrekken?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hai, natuurlijk kun je dit zelf doen, maar ik snap niet dat je daar niet eerder mee bent begonnen. Doet het nu geen pijn dan, als je de voorhuid forceert? Je zou het kunnen proberen in bad of onder de douche, met een scheutje olijfolie. Steeds een beetje verder en verder, net zo lang totdat je eikel goed ontbloot is en je die kan schoonmaken. Ruikt jouw penis niet, nu je de voorhuid (nog) niet goed naar achter kunt trekken?!

  Groetjes Lana

  Reactie
  #10

  Lees meer vragen en antwoorden over een strakke/nauwe voorhuid:
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=Oprekken+voorhuid&sa=zoeken

  Reactie
  #11

  Hoi ik kan wel een beetje mijn eikel zien maar niet helemaal als ik forceer dus het word al wat losser maar hoe kan het dan dat mijn penis zo klein is?

  Reactie
  #12

  Hai Anoniem, je bent pas 14. Je zou misschien eens een gesprek 'van man tot man' met je vader kunnen hebben. Maar hoe lang ben jij zelf dan nu? Ik denk trouwens dat Tandor wel eens gelijk kan hebben en dat je toch maar eens naar een huisarts moet. Ooit gehoord van micropenis? Lees deze site dan even rustig door: http://en.wikipedia.org/wiki/Micropenis en vraagje, hoe zijn jouw testikels in verhouding tot je penis?

  Groetjes Lana

  Reactie
  #13

  Wat zijn testikels?

  Reactie
  #14

  Hoi, testikels is een ander woord voor je ballen. Die worden gemeten met een orchidometer.

  Bron/Lees meer:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Orchidometer

  Reactie
  #15

  Beste Anoniem,
  Nogmaals, ik denk dat je er verstandig aan doet om toch even bij de huisarts langs te gaan. Als de voorhuid forceert kunnen wondjes ontstaan die erg gevoelig zijn. Bovendien loopje het risico op ontstekingen. Ook voor de grootte van je penis denk ik dat het toch verstandig is.
  Ik begrijp heel goed dat je dat liever niet doet, maar je kunt nu beter even door die zure appel heen bijten dan wanneer je er over 2 jaar spijt van gaat krijgen. Je bent nog jong. Als er iets aan gedaan zou moeten worden dan liever nu, dan wanneer je wacht totdat je een relatie hebt en dan tegen problemen aan loopt.

  Reactie
Reageer op: Ik ben 14 jaar
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief